Gulvspeilet - så praktisk, så elegant!

Hvis du trenger et helkroppsspeil, men ikke vil bore og henge opp noe stort på veggen, er gulvspeilet et veldig godt alternativt. Gulvspeil finnes i alle mulige varianter og stiler – trendy og tradisjonelle. Gulvspeilet har mange praktiske funksjoner, samtidig som det er en stilfull innredningsdetalj som skaper lys og rom i hjemmet ditt.

Et gulvspeil er en dekorativ innredningsdetalj med flere praktiske egenskaper – nedenfor lister vi opp noen!

Du slipper å bore

Det kan være plundrete å bore og henge opp et speil på veggen. Kanskje du leier bolig eller ikke vil etterlate deg store hull i veggen av andre grunner. Da kommer gulvspeilet til nytte. Det finnes gulvspeil man kan lene bekymringsfritt mot veggen, og det finnes gulvspeil med innebygd støtte for frittstående plassering på gulvflaten.

Praktisk som helkroppsspeil

Gulvspeil er som regel lange, og de gir deg muligheten til å se hele kroppen i speilet. Derfor er de veldig populære å plassere for eksempel på soverommet, i gangen eller i et luksuriøst walk-in-closet. Man kan også plassere det på et stort bad.

Baderomsinnredning – trekurver, gulvspeil i eik, knagger og badekåpePå bildet: Gulvspeil Eik 53x188 cm

Gulvspeilet er enkelt å flytte

Noen ganger trenger man midlertidig et speil i et annet rom enn der det er plassert, eller så angrer man seg rett og slett og vil bytte plass på speilet. Det er enkelt å få til med et gulvspeil. Spesielt hvis du har vært forutseende når det gjelder de (hypotetisk) vekslende preferansene dine og har valgt et lettere gulvspeil.

Gulvspeilets stilfullhet

Hva med et gulvspeil i moderne og stilrent design, med ramme og støtte i svartlakkert jern? Eller et gulvspeil i tradisjonelt design med en vakkert ornamentert og hvitmalt ramme og speilglass med en elegant, fasettslipt kant? Eller for deg som liker varm og naturnær innredning, kanskje et gulvspeil i massiv eik? Uansett variant er gulvspeilet alltid et stilig innslag i hjemmet ditt, og det gjør stort inntrykk og gir deg mengder med praktisk funksjonalitet.

Gulvspeil med rammer i svart metall, hvitt tre og eikFra venstre: 1. Gulvspeil House Doctor Chic Svart // 2. Versailles Gulvspeil Misty Hvit // 3. Gulvspeil Eik 52x167 cm

 

Se hele vårt utvalg av gulvspeil her!