Lekne posters till barnerommet

Det er vanskelig å innrede et barnerom uten et smil om munnen. Det er en god anledning til å finne frem sitt eget barnesinn, og til å drømme seg bort i den magiske verdenen som tilhører barna. Barnebilder og posters er enkle måter å gjøre barnerommet mer hjemmekoselig, drømmende, personlig og lekent på – og nedenfor får du litt inspirasjon!

Når barna er veldig små, har de mange sterke meninger, men kanskje ikke akkurat når det gjelder innredning. Da kan du selv fråtse i forskjellige møbler, belysning, barnebilder og andre dekorasjoner. Når barna blir litt større, kan det derimot være hyggelig å høre på hva de mener og la dem bestemme over sitt eget område (i hvert fall litt).

Veggkunst for de aller minste

For de minste småtrollene føles det naturlig med veldig søte motiver, som sorgløse ballonger, fluffy skyer og søte, små dyr. Og selv om det er søtt, kan det fortsatt være stilrent.

Barneromsinnredning – posters til barneromPå bildet til venstre: Sleeping Beauty & Wait hold this // På bildet til høyre: Elephant With Balloons & Cat With Ballon

Dyrene blir med

De søte, små dyrene kan godt bli med når barna blir eldre. Barnebilder med elefanter og bjørner er klassiske. Motiv med sjiraffer, ugler og kaniner like så.

Barneromsinnredning – posters med elefant og bjørnPå bildet til venstre: Wood elephant Light, Wood elephant Dark & Wood bear // På bildet til høyre: Little drummer

Hvem bor her?

Med personlige posters har du virkelig muligheten til å gjøre rommet til barnets eget. Et fødselsbilde med barnets fødselsdato, vekt og lengde er ett eksempel. Et navnebilde med barnets navn sammen med et søtt og passende motiv er et annet.

Barneromsinnredning – navnebilde til barnPå bildet: Owls Birth Poster Pink

Små posters til små individer med stor personlighet

Det er vel liten tvil om at små barn kan ha stor personlighet. Men de er jo fortsatt små, og derfor kan små posters også bli ekstra søte nettopp på barnerommet. For eksempel som en del av en fin veggcollage.

Barneromsinnredning – kosedyr og barnebilderPå bildet: Rabbits in the Forest & Wood bear

Drømmer, interesser og fremtidsvisjoner

Når barna har blitt litt eldre, er det lettere å fange opp drømmene og interessene deres i innredningen. De kan, som tidligere nevnt, også være interessert i å velge veggkunsten sin selv. Kanskje du har en fremtidig astronaut i huset?

Barneromsinnredning – poster med astronaut

Stilige og lekne patenttegninger

Posters med patenttegninger er veldig stilige å ha på veggen. Og hvem har sagt at et barnerom ikke kan være stilig? En patenttegning av Batmobile blir både stilig og leken på samme tid!

Barneromsinnredning – Modellbil og poster med patenttegning batmobilePå bildet: Patenttegning - Batman - Batmobile 1990 I

 

For enda mer inspirasjon, se hele det brede sortimentet vårt av posters til barnerom her!