Barneplakater med lekne motiv

(132)

Er det tid for å fornye barnerommet? Vil du ha en søt poster? Kanskje en poster med et litt tøffere trykk? Vi har alle tenkelige motiv slik at du skal kunne finne et passende motiv for alle barn. Hvorfor ikke lage en hel bildevegg med posters på barnerommet? Det passer like fint der som i andre rom.

Sjekk ut utvalget vårt sammen med ungene og velg plakater som fanger blikkene deres – det er bare å kombinere dem akkurat som dere vil.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 132 produkter
  Viser 1 - 100 av 132 produkter

  Søte posters og prints til barnerommet

  Når det kommer til barneplakater, er det naturligvis søte posters som gjelder! Her hos oss er så lett som bare det å finne posters til barn. Og fordi vi har så utrolig mange, er det ekstra kult! Det er ikke mulig at du ikke finner plakater til barnerommet her, det er i alle fall sikkert!

  Mange ulike motiver!

  Våre barneplakater kommer i mange ulike motiver, noe du øyeblikkelig kan se. Vi har valgt å utvide vårt sortiment av posters til det maksimale. Vi har jo alle ulik stil, og barna våre liker forskjellige motiver. For noen barn er det ballett som gjelder, eller biler, mens andre for eksempel liker grafiske dyremotiver. Uansett hva, så finner du det her hos oss!

  Vi synes det er kult å blande litt av hvert når det kommer til barneplakater og annet. Så vårt tips er helt enkelt at du bare begynner å velge ut posters du liker. Man kan blande sammen søte posters og posters med litt tøffere motiver på barnerommet. Husk også at det er fint å blande mange ulike farger.

  Lag en hel vegg med plakater til barnerommet!

  Hvorfor nøye seg med kun én eller to posters når man kan slå seg løs og kjøpe mange? Det er jo ikke en eneste grunn til å gjøre det! Det er mye morsommere å våge og slippe sin indre inspirasjon løs og bare la den flyte fritt!

  Det passer svært godt å slå seg litt ekstra løs når det kommer til plakater til barnerommet. Det er jo barnet som vekker følelser til liv, og det er virkelig lett å la seg inspirere av dem! Tenk litt som barna gjør når du innreder veggene i rommet deres, altså fritt og vågalt!

  Når man blander og henger opp flere forskjellige barneplakater ved siden av hverandre, blir det mye morsommere å se på veggen. Vil vi virkelig ha et stilrent barnerom? Det passer vel bedre i andre rom, eller hva? Det beste er at disse søte postersene lar oss «go wild» på en måte som vi ikke føler oss helt klar for å gjøre i stuen, så da er det jo vinn–vinn! Det vinner både du og barna på!

  Hva liker barnet ditt?

  Tidligere har vi vært inne på at det stilrene kanskje kan forbli utenfor barnerommet, og det står vi ved! Det er ikke ofte man hører et barn snakke om at de liker et stilrent design, da det oftere er biler, hunder, tegnefilmer, helter og heltinner med mer som opptar interessen deres. I den anledning er det smart å la nettopp deres interesser være representert på veggene deres, ikke sant?

  Vi har mange lekre motiver som passer inn på et barnerom! Du finner grafiske dyremotiver, fine posters med fin tekst, søte posters med ugler, biler, prinsessekroner, enhjørninger og mye annet. Som du forstår, er det ingen tvil om at du kan velge blant mange posters til barnerommet med motiver som passer til nettopp ditt barn. Det er bare å sette i gang og velge dem du liker best!

  Du kan naturligvis også blande inn andre posters, om du vil. Man kan fint skape et nydelig barnerom med en blanding av litt mer voksne og barnevennlige motiver. Det er stort sett alltid kult å blande og matche litt, for det kan være utrolig kjedelig når alt bare passer sammen. Naturligvis gjelder det helst når det kommer til barnas rom, husk det!

  Rammer eller ikke?

  Hmm, det store spørsmålet: To frame or not to frame … Hva svarer vi på det? Det synes vi er et vanskelig spørsmål. Våre mange vakre rammer sørger for at barneplakatene man velger å ha ramme til, blir superflotte. Men mange posters som vi selger med barnemotiver, er søte akkurat som de er.

  Hva du enn velger, så kommer motivet til å se vakkert ut på veggen, ettersom vi bare har superfine motiver! Hvis man velger å benytte seg av en ramme, kan man oppleve at det gir et litt mer dekorativt uttrykk. Så hvis det er det du er ute etter, er det et godt valg. Hvis du i stedet synes at barneposters er finere uten rammen, da bør du velge det.

  Et godt tips er at du kjøper posters først. Og synes du at de mangler rammer etter at du har hengt dem opp, er det bare å komme tilbake hit til oss og kjøpe rammer som passer til. Bra, synes du ikke?

  Mange ulike størrelser å velge mellom

  Vi synes det er fint å ha litt ulike størrelser på barneplakatene. Det kan bli et litt for kjedelig inntrykk hvis man bare har én og samme størrelse på alle posters som henger ved siden av hverandre på veggen.

  En idé er å kjøpe en blanding av mange ulike størrelser på en gang. Ofte er det slik at man finner en klar vinner som favoritt, og da kan man jo velge denne i stor størrelse. Så tar man helt enkelt resten derfra. Man velger hvilke motiver som passer best i store størrelser, og hvilke som passer best i små størrelser. I mange anledninger er det slik at noen motiver er finere i et mindre format, mens andre er finere i et større format. Og så har vi naturligvis de motivene som er finest når de er i mellomstørrelse.

  Motiv med budskap

  Vi har naturligvis barneplakater med budskap, hvis du er interessert i det! Det er mange av våre barneplakater som har flotte budskap, så ta en ekstra titt på dem. Det er alltid kult å ha et nydelig budskap hengende over barnesengen!

  Farge eller svart hvitt?

  Må det være farger i et barnerom? Egentlig finnes det vel ikke noen fasit når man skal innrede et barnerom. Ta fram den lekne siden din, og inviter gjerne barnet med når rommet skal innredes. Å jobbe med farger er selvsagt oppløftende og gir umiddelbart den herlige følelsen av barnerom, men i dag er det mange som velger en mer fargeløs base i rommet for siden å jobbe med ulike fargerike detaljer på møbler, tilbehør og annen innredning. Andre ønsker masse farger i hele rommet, og som sagt - det er ikke noe som er feil eller riktig. Prøv deg fram!

  Å benytte plakater i innredningen er alltid riktig. Bruk flere motiver for å lage en bildevegg, eller heng en enkelt plakat ved siden av andre detaljer. En liten bildelist der man stiller opp en plakat, favorittboken og et lite kosedyr eller en krukkeblomst gjør det skikkelig koselig. I sortimentet vårt av plakater med barnemotiver finner du bilder med farger og bilder i svarthvitt slik at du skal kunne designe barnerommet akkurat slik du og barnet ditt ønsker. I blant er en svarthvitt plakat perfekt, mens det i andre tilfeller passer bedre med en fargeklatt.

  Plakatene våre kommer i flere ulike design og utførelser. Variasjonen av stiler, størrelser, farger, former og budskap er stort. Derfor er vi sikre på at du kommer til å bli inspirert og finne spennende motiver hos oss, uansett hvilken stil du har planlagt å innrede barnerommet i. Vi tilbyr for eksempel lekne bilder av ugler i behagelige pastellfarger eller i svarthvitt, plakater med motiver som gir assosiasjoner til prinser og prinsesser, den lekne kulerammen, bilder for barnet som elsker motorer eller plakater med søte dyr. Mange av disse motivene kan selvsagt også passe godt inn i andre rom i hjemmet. Undersøk det spennende sortimentet vi tilbyr av plakater og bilder for barnerommet og bli inspirert!