Sker, vennligst vent...

Barneplakater med lekne motiv

Viser 1 - 60 av 236 produkter
Viser 1 - 60 av 236 produkter

Bilder til barnerom!

Et barnerom skal innredes slik at det er koselig samtidig som det bør inspirere barnet til kreativitet og lek. Barn er fantasifulle og lekne av natur, noe man gjerne kan oppmuntre litt ekstra når man innreder barnerommet. Plakatene våre med barnemotiver er alle designet for å lokke fram det lekne, og gir en herlig barnslig følelse i rommet. Her finner du tilbudet vårt av plakater som passer for det lille mennesket med det store hjertet. Barneplakatene våre kan utmerket kombineres med noen av rammene i utvalget vårt av rammer. Plakatene i sortimentet er tilpasset for barn i ulike aldere, og med ulike interesser.

Må det være farger i et barnerom? Egentlig finnes det vel ikke noen fasit når man skal innrede et barnerom. Ta fram den lekne siden din, og inviter gjerne barnet med når rommet skal innredes. Å jobbe med farger er selvsagt oppløftende og gir umiddelbart den herlige følelsen av barnerom, men i dag er det mange som velger en mer fargeløs base i rommet for siden å jobbe med ulike fargerike detaljer på møbler, tilbehør og annen innredning. Andre ønsker masse farger i hele rommet, og som sagt - det er ikke noe som er feil eller riktig. Prøv deg fram!

Å benytte plakater i innredningen er alltid riktig. Bruk flere motiver for å lage en bildevegg, eller heng en enkelt plakat ved siden av andre detaljer. En liten bildelist der man stiller opp en plakat, favorittboken og et lite kosedyr eller en krukkeblomst gjør det skikkelig koselig. I sortimentet vårt av plakater med barnemotiver finner du bilder med farger og bilder i svarthvitt slik at du skal kunne designe barnerommet akkurat slik du og barnet ditt ønsker. I blant er en svarthvitt plakat perfekt, mens det i andre tilfeller passer bedre med en fargeklatt.

Plakatene våre kommer i flere ulike design og utførelser. Variasjonen av stiler, størrelser, farger, former og budskap er stort. Derfor er vi sikre på at du kommer til å bli inspirert og finne spennende motiver hos oss, uansett hvilken stil du har planlagt å innrede barnerommet i. Vi tilbyr for eksempel lekne bilder av ugler i behagelige pastellfarger eller i svarthvitt, plakater med motiver som gir assosiasjoner til prinser og prinsesser, den lekne kulerammen, bilder for barnet som elsker motorer eller plakater med søte dyr. Mange av disse motivene kan selvsagt også passe godt inn i andre rom i hjemmet. Undersøk det spennende sortimentet vi tilbyr av plakater og bilder for barnerommet og bli inspirert!