Ram inn LP-omslag

En perfekt måte å gjøre hjemmet ditt personlig og unikt på, med ett enkelt bilde – eller hvorfor ikke en hel bildevegg?

LP-omslagHører du til den store skaren som har vansker med å kvitte seg med ting? Objekter og gjenstander er ofte forbundet med følelser for oss, og det kan derfor kjennes sentimentalt å rydde dem bort. Noen ganger tenker du kanskje til og med at «man vet aldri når dette kan komme til nytte igjen»?

Uansett årsaken til at vi samler på ting, kan det jo finnes mer eller mindre produktive metoder for å ta vare på dem. Å bare stue dem bort og la dem være støvsamlere hører sjelden til de bedre alternativene.

Hvis LP-omslag er blant de tingene du har samlet på opp gjennom årene, har vi et supertips å dele med deg. Ram dem inn!

For det er jo virkelig noe helt spesielt med de gamle omslagene til de gamle, ripete vinylplatene! Noen ganger kan det være nok bare å se på dem for at vi skal kunne høre musikken i hodet, og drømme oss bort til minnene vi forbinder med dem.

Velg ramme med omsorg

Ved å ramme inn LP-omslagene dine får du både en fin og personlig interiørdetalj som definitivt kommer til å bli starten på mange interessante samtaler. Du får også mulighet til å se omslagene på en enkel måte hver dag – uten å måtte lete dem fram og tørke støv av dem.

Aller penest blir det utvilsomt å ramme inn omslagene dine i en ramme med samme format, det vil si kvadratisk. Da kommer rammen til å følge omslaget, og blir en flott detalj som forbedrer og fremhever det. Hvis du vil ha en ramme som forsterker inntrykket av bildet og trekker blikkene til seg, skal du velge en ramme i en farge som ikke går helt i ett med omslaget. Hvis du tvert imot ikke vil at rammen skal synes noe særlig, så velg en farge som er så tett opptil fargene på omslaget som mulig.

Tenk også på om du vil ha en ramme med en enkel diskré kantlist, eller om du ønsker å ha en med brede og utsmykkede lister. Dette kommer til å ha stor betydning for det endelige utseendet på bildet ditt.

Varier og kombiner

Har du mange LP-omslag som du vil ramme inn? Kjøp flere rammer, eller bytt og varier motivene alt etter som. Et alternativ kan være å lage en hel bildevegg av de innrammede omslagene dine. På den måten får du plass til mange på en liten flate. Selv om en bildevegg vanligvis består av rammer i ulike størrelser, er det selvsagt ingenting som hindrer deg i å skape en vegg med bare identiske rammer. De ulike motivene på omslagene kommer til å sørge for at veggen blir interessant og tiltalende uansett.

Et siste tips kan være at du – hvis du ikke er altfor knyttet til omslagene og gjerne vil beholde dem intakt – klipper dem i stykker og rammer inn bare forsiden. Ellers kan det noen ganger bli litt tykt og dermed vanskelig å få festet baksiden.

I vårt sortiment er det et stort antall rammer i passende størrelse (32x32 cm) hvis du vil ramme inn LP-omslagene dine . Velg mellom en rekke ulike farger og stiler.