Smakfulle posters til kjøkkenet

Posters til kjøkkenet finnes med alle mulige forskjellige motiver – alt fra stilrene og praktiske til kreative og humoristiske. Bilder til kjøkkenet skaper en hjemmekoselig følelse og kan gi kjøkkenet en personlig touch. Her kommer litt inspirasjon!

Mange kjøkken har kanskje ikke så mye plass på veggene til å henge opp et kjøkkenbilde. Store deler av kjøkkenveggene okkuperes av skap eller vinduer, og mange velger kanskje å plassere en klokke på den flaten som er igjen. Men for dem som har plass, finnes det mange forskjellige kjøkkenposters å velge mellom. Et kjøkkenbilde kan også være svært dekorativt stående på en benk.

For den ekte kaffeelskeren

Det finnes noen morgenpigge mennesker som spretter ut av sengen og klekker ut noen av sine mest geniale ideer allerede i dusjen. Og så finnes det oss andre, som knapt nok kan formulere en sammenhengende setning (eller tanke) før morgenens første kaffekopp. Denne posteren er for oss.

Svart kjøkkenbilde mot hvit vegg – kjøkkeninnredningPå bildet: But first coffee – Svart

Kaffekunst og veggkunst i ett!

Vi fortsetter med temaet kaffe, men denne gangen med feinschmeckeren i fokus. Den som liker den litt luksuriøse følelsen man kan få på kafé når man får servert en kaffe latte som baristaen omsorgsfullt har laget et vakkert mønster i. Den følelsen kan du ta med deg hjem til kjøkkenet ditt med denne posteren.

Kjøkkenbilde med kaffekopper mot hvite fliser – KjøkkeninnredningPå bildet: Coffee Date

Bon appétit!

«Nyt maten» høres jo hyggelig ut, men det er ikke i nærheten av like hyggelig som franske «Bon appétit».

Kjøkkenbilde med teksten Bon appétit, kaffebrygger og glasskrukker på mørk benkeplatePå bildet: Bon appétit

Ikke glem grønnsakene!

For deg som har ambisjoner om å spise mer grønt, kan denne posteren fungere som en smakfull påminnelse. Og hvis du ikke lykkes med å få grønnsakene på tallerkenen hver dag, har du dem i hvert fall på veggen. Alle vet jo at det er tanken som teller!

Kjøkkenbilde med grønnsaker mot hvit vegg – kjøkkeninnredningPå bildet: Veggies

Kildesorter mer!

Funksjonalitet møter stilrent design i denne fine posteren med kildesorteringsinstrujsoner. Godt for miljøet, godt for husfreden.

Poster for kildesortering mot hvit vegg – kjøkkeninnredningPå bildet: Hvordan Man Kildesorterer – Hvit

Stilrene patenttegninger

Posters med patenttegninger av den klassiske 30-tallsmikseren blir fin veggkunst på kjøkkenet ditt. Det blir spesielt elegant med begge disse patenttegningene ved siden av hverandre i en bildeserie.

Posters med patenttegninger av mikser mot hvit vegg – kjøkkeninnredningFra venstre: 1. Patenttegning Mixer I // 2. Patenttegning Mixer II

 

Se hele utvalget vårt av posters til kjøkkenet her!