Kjøkkenbilder for alle kokker

(54)

Vil du piffe opp kjøkkenet litt? Da har du kommet til rett sted – vi har nemlig et stort utvalg av kjøkkenbilder. Enten du er ute etter en klassisk stil, eller om du vil ha en kjøkkenposter med litt mer moderne og stilig stil, finner du det i utvalget vårt lenger ned på denne siden.

Ta en titt og velg ut dine favoritter. Blir det en poster med kaffe i fokus? En med fokus på rotfrukter? Kanskje blir det søtsaker, frukt i kitsch-stil, eller pizza som blir temaet? Det vet bare du.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 54 produkter
  Viser 54 produkter

  Trendy bilder – kjøkken & spiseplass

  På kjøkkenet skal man ikke bare lage mat og spise, men også trives og få inspirasjon. Derfor har vi utviklet et sortiment med kjøkkenbilder som passer utmerket hvor som helst der du ønsker en følelse av spiselig nytelse og glede. En fin kjøkkenplansje pynter opp veggen og skaper trivsel. Våre bilder kjøkken & spiseplass passer like godt i den lille kjøkkenkroken som i den fine spisestua eller på den moderne kaféen eller restauranten. Se deg rundt i vårt fine utvalg og la din indre gastronom våkne til liv!

  Vil du føle deg som en ekte mesterkokk? Våre kjøkkenplansjer er smakfullt designet for å fungere både som tidløs kunst på veggen og for å inspirere til morsom matlaging. Mange plansjer finnes i flere forskjellige format, og de passer akkurat like godt som veggdekor som innrammet og stående på kjøkkenbenken eller i hylla. Da vil vi gjerne få anbefale de moderne plakatene våre som forestiller oppdelingsplansjer. De er smakfullt designet for å fungere både som tidsriktig kunst på veggen, mens de samtidig er en liten guide til hvor man finner de ulike råvarene hos gris, storfe og lam. Vi tilbyr plakatene både i små og store størrelser, og det blir ekstra stilig dersom man velger å ha de tre plakatene sammen - som veggdekorasjon eller på kjøkkenbenken. Dersom du driver restaurant er dette jo nesten en selvsagt del av restaurantinnredningen!

  For deg som elsker både å bake og smake har vi flere herlige motiver blant annet i retrostil og pastellfarger. Foruten i det pausepregede hjemmet til søtmomser, passer disse motivene også utmerket som kaféinnredning. Plakatene og bildene våre med motiver av kaker, småkaker, bakverk og is gir et trivelig inntrykk, og fungerer som en herlig fargeklatt i rommet.

  Dette er naturligvis bare en liten del av sortimentet. Bildene og plakatene våre til kjøkkenet er innrettet slik at de vil tilfredsstille ulik smak og behag - slik at akkurat du skal finne det du er på jakt etter. Et eksempel på moderne nytenkning i kjøkkeninnredningen er de kule bløtdyrene våre. Kulefisken og blekkspruten er humoristiske karakterer som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra enhver betrakter - hver for seg eller sammen. Man kan rett og slett ikke la være å elske dem. Ikke bare på grunn av det herlige uttrykket deres, men også på grunn av den flotte designen. De passer definitivt inn på et trendy kjøkken!

  Vi tilbyr plakatene våre i mange ulike utførelser, og de får et enda flottere uttrykk når de rammes inn i en matchende ramme. Når du handler hos oss på BGA Fotobutikk, handler du alt på samme sted. Samtidig som du bestiller de flotte plakatene våre kan du bestille akkurat de rammene og det tilbehør du trenger. Raskt, enkelt og smidig!

  Har du noen spørsmål eller kommentarer? Ikke nøl med å ta kontakt med vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.