Heng opp bildene dine uten å lage merker i veggen

Henge opp bilder uten spiker eller skruer, og uten å lage merker i veggen - er det mulig? Ja, det er det. Her forteller vi mer om hvordan du raskt og enkelt henger opp bildene dine på noen få minutter uten verktøy. Vi har produktene du trenger for oppheng til bilder uten å lage hull i veggen!

Enkel og praktisk opphenging av bilderammer uten å lage hull i veggenLiker du innredning og å ha det fint hjemme? Tenker du, som oss, at helheten ligger i detaljene? Da har du sikkert også oppdaget hvor stor betydning det har for et roms utseende når man henger opp bilder av ulike typer?

Motivet på bildene dine kan sette tonen for hele rommet, så ta deg god tid når du skal bestemme hva du vil vise fram.

Når du så har bestemt deg for de bildene du vil skal få pryde veggene dine, kommer neste steg: å finne den perfekte plasseringen! Ikke det letteste, eller hva? Det som kan oppleves litt ekstra stressende når man prøver å avgjøre hvor bildet kommer til å ta seg best ut, er følelsen av at det på en måte er ugjenkallelig: Der jeg skrur skruen inn i veggen kommer bildet til å henge, enten jeg blir fornøyd eller ikke. Og hvem vil vel ha en vegg som er pepret med gamle skruehull?

Dessuten synes mange av oss at det er litt plundrete å spikre og hamre. Spikere som bøyer seg og bor som ikke klarer å komme gjennom massive vegger – eller alternativt lager større hull enn det som var planlagt.

Aldri mer verktøy – aldri mer hull i veggene

Da er det bra at det finnes metoder for å henge opp bildene dine på veggen uten verken spiker, bor eller stygge merker og hull.

I sortimentet vårt finner du smarte selvklebende spiker laget av tesa, som er en av verdens ledende produsenter av selvklebende produkt- og systemløsninger.

Ved hjelp av disse smarte limspikerne slipper du å gjøre skade på veggen – noe du kommer til å være ekstra takknemlig for den dagen du bestemmer deg for å flytte bildet ditt.

Hver spiker kan bære en tyngde på opptil 2 kg, og de passer for rammer opp til størrelse 50x70 cm. Du kan feste dem på stort sett alle typer overflater – tapet, gips eller til og med fliser. De eneste materialene det ikke fungerer særlig godt å feste spikerne på er vinyltapet eller spesielle overflater som for eksempel silikon eller PTFE. Alt annet fungerer utmerket.

Du kan når som helst endre og tilpasse høyden på spikeren uten å ta den ned fra veggen.

Medfølgende instruksjoner

Spikerne festes ved hjelp av såkalt Powerstrips®-teknologi. Monteringen er enkel, men først og fremst pålitelig. Du kan stole på at bildene dine blir hengende, og at spikerne tåler vekten.

Når du kjøper limspiker hos oss, får du også instruksjoner for hvordan du skal montere dem. Ved å følge disse sørger du for at spikerne får maksimal levetid. Du kan også se hvordan monteringen foregår, steg for steg, i dette korte klippet.

Hvis du angrer

Enkelt å fjerne hvis du angrer degOk, nå har du forstått det smarte med å bruke en løsning som gjør at du slipper å spikre og bore. Alt vel så langt. Men vi har jo også antydet at denne løsningen fjerner det «ugjenkallelige» aspektet. Så hva mener vi med det? Hva skjer hvis du angrer – hvis du ikke blir helt fornøyd med plasseringen av bildet, eller hvis du etter hvert bare vil bytte sted?

Som vi nevnte tidligere, er monteringen av spikerne basert på Powerstrips®-teknologi. Det innebærer at det eneste som fester til veggen, er de selvklebende remsene – ikke selve spikerne. Hvis du vil ta vekk spikeren, kan du på en svært enkel måte fjerne den selvklebende remsen, helt uten at den etterlater seg noen klissete merker. Deretter kan du til og med bruke spikeren om igjen sammen med en ny selvklebende remse.

Takket være noe som kalles fleksible polymerkjeder, har spikerne en sterk heftevne som gjør at de sitter skikkelig godt fast på veggen. Limremsen er utstyrt med en liten flik, og når du drar i den, frigjøres polymerkjedene og endrer form slik at de ikke lenger kleber mot underlaget. Det er grunnen til at du på en så enkel måte kan løsne remsen uten at den etterlater noen synlige spor i det hele tatt. Her kan du se hvor enkelt det er å fjerne spikeren fra veggen.