Planter

(308)

Lenger ned på siden finner du alle våre botaniske posters, og vi har dem med planter i alle tenkelige stiler – retro, romantisk, kitsch, moderne og stilrent, trendy og hipt. Det er bare å velge ut variantene akkurat du faller for. Kanskje blir det flere til forskjellige rom i hjemmet? Hvorfor ikke?

Det er fint å blande flere posters med planter på samme vegg, men de gjør seg også veldig godt alene. Ta en titt lenger ned og velg ut dine favoritter. Skal du ha med ramme eller uten ramme? Hvilken type ramme og oppheng? Det vet bare du.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 308 produkter
  Viser 1 - 100 av 308 produkter

  Botaniske posters

  Vi vet at vi med våre posters lykkes med å formidle mange herlige, positive følelser til dere. Vi tenker først og fremst på de gangene dere har funnet helt riktig poster, ramme eller hva det nå er dere finner her hos oss. Akkurat når det kommer til botaniske posters og plansjer, vet vi at det er ekstra mange av dere som pleier å bli herlig overrasket. Det gjør oss naturligvis kjempeglade!

  Vi har naturligvis et meget godt utvalg av herligheter når det gjelder plakater med planter og blomstermotiv, for vi vet at det er kjempemange av dere som foretrekker nettopp disse motivene. Vi har satset stort på å levere innen denne kategorien slik at alle skal kunne finne sin favoritt. Så dermed er det bare for deg å se deg litt rundt og plukke ut det du liker!

  Her finnes alle tenkelige planter og blomster!

  Er du på jakt etter en poster med retrodesign? Da har du kommet til riktig sted! Det har vi naturligvis i sortimentet vårt! Lysten på en moderne poster med mer trendy og hippe blomster og planter? Selv da har du kommet riktig, for naturligvis har vi det også! Føler du for å gå for en mer stilren og frisk følelse når det kommer til grønne posters? Sett i gang! Det er bare å velge en av våre posters med tema innen denne kategorien.

  Vi synes det er viktig å kunne tilby mange ulike stiler og produkter for at dere alle skal kunne finne noe dere liker. Dette kan dere se i sortimentet vårt, både blant våre botaniske posters og plansjer samt andre motiver. Der er helt enkelt herlig for oss å kunne invitere dere inn i vår verden, full av vakre, kule, trendy, klassiske og stilrene posters. Her finnes det noe for alle og enhver!

  Skap en blomstrende bildevegg!

  Hvis det er noe våre posters kan stå til tjeneste med, så er det å skape perfekte vegger! Vi vet at det er mange i dag som liker lage bildevegger, og hva kan vel være vakrere enn en bildevegg med blomster og grønne planter som tema? Ikke mye, om dere spør oss!

  Det som er så kult med bildevegger, er at de passer overalt. Alle kan ha en bildevegg hjemme, men fordi vi alle naturligvis liker forskjellige ting, skaper vi også forskjellige bildevegger. Kanskje ønsker du å skape en bildevegg som tar opp en av de store veggene hjemme? Kanskje du liker å dekorere litt på de små veggene dine? Uansett har vi posters som kommer til å passe hos deg her i vår nettbutikk!

  Hvis du har det litt tomt hjemme og ønsker mer liv, er det perfekt å velge nettopp plakater med planter og blomster som tema. Ikke nok med at det generelt er vakkert å se på, det finnes også mange ulike nyanser som kan skape en dynamikk som bare denne typen motiver kan gjøre. La deg inspirere, og husk at du kan kjøpe nye blomster i krukker som kan stå sammen med bildeveggen din. Det blir veldig fint!

  Vanskelig å finne inspirasjon?

  Hvis du har havnet her hos oss fordi du mangler inspirasjon til å fornye hjemmet, da er du heldig! Det er nemlig lett å finne inspirasjon her hos oss! Det er ikke bare produktene vi selger som inspirerer, men muligheten til å kunne se hvordan en poster ser ut når den henger på en vegg er også inspirerende! Det kan du gjøre hos oss.

  For å kunne se hvordan botaniske posters og plansjer ser ut når de henger på veggen, er det ikke vanskeligere enn å klikke på valgte posters og plansjer. Da dukker det opp et bilde som viser hvordan det kan se ut etter at man har hengt opp valgt poster på en vegg. Vi har gjort dette for at det skal være lettere for dere å kunne se raskt hva dere liker med et print når det henger på en vegg. I blant kan det være vanskelig å forstille seg hvordan det kommer til å se ut i virkeligheten, og derfor er det smart å ta en titt på disse bildene først.

  Kanskje en ramme også?

  Noen ganger vil man ha en ramme til en poster. Man kan enkelt velge en av de mange fine variantene vi har her hos oss. Man kan velge mellom svarte, hvite, ulike tresorter, gull, sølv og annet. På den måten tilbyr vi helt enkelt en blanding av rammer som passer til våre like herlige posters!

  3 innredningstips

  Det er lett å skape en levende følelse i hjemmet ved hjelp av innredning som fører tankene hen til botaniske hager og ville vekster. Hvordan skal du gå fram for å skape den atmosfæren som passer akkurat deg? Her kommer tre alternativer som alltid fungerer:

  Naturen som kunstner: Liker du enkel og pen innredning, kan du med fordel velge svart/hvite botaniske motiv, som du plasserer i posterhengere i naturfarger eller rammer inn i svarte, hvite eller sølvfargede rammer. Hvis du vil gjøre bildene dine litt mer levende, kan du velge grønne rammer og fremdeles beholde det stilrene uttrykket. Match bildene med interiørdetaljer i svart, hvitt, sølv og grønt. Det blir ekstra fint hvis du bruker tekstiler med mønster hentet fra naturen. Årringer fra trær, svarte løvavtrykk mot hvit bakgrunn og greinmønster passer perfekt!

  Grønt er skjønt: Et rom kan enkelt friskes opp med grønne detaljer i form av fine fargeplakater med motiv av planter. Kompletter gjerne med en matchende grønn ramme eller en tynn ramme i svart. Alternativt kan du henge de botaniske plansjene dine i hvite snorer som du plasserer på en hvit eller grønn vegg. Når det gjelder resten av innredningen, er det bare å finne matchende pyntegjenstander. Skaff deg noen grønne planter, grønnmønstrede hvite tekstiler, grønne pynteputer og matchende stearinlys, så skal du se at du har skapt et friskt og herlig miljø!

  Blomstrete og romantisk: Liker du søte blomstermønster og nyanser i rosa? Da har du en enkel oppgave foran deg! Her velger du fine plakatmotiv som forestiller for eksempel lotusknopper og rosa roser. Ram dem inn i gullfargede rammer eller bruk lysegrønne for en fin match. Så er det bare å komplettere med blomstrete tekstiler i rosa og grønt, samt diverse interiørdetaljer i rosa, hvitt, grønt og eventuelt gull for å skape et helhetlig interiør.

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.