Servietter

Med stilige servietter kan du enkelt heve borddekkingen et nivå - eller til og med flere nivåer! Spesielt med tøyservietter som gir en følelse av luksus, samtidig som de også er et mer miljøvennlig alternativ til papirservietter. Avansert bretting eller ikke - en serviett piffer alltid opp! Her finner du vakre tøyservietter av materialer som bomull og rami - mønstrede så vel som ensfargede!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Servietter - legg til stil på bord dekket

  Å servere bordet er ikke veldig vanlig i dag, men det er mye mer "uformell" stil som gjelder enten du har gjester eller ikke. Imidlertid kan det være litt morsomt å dekke bordet med duker, lys, snittblomster og servietter innimellom. Ikke bare er det morsomt som litt hverdagsluksus, det vil også være en morsom overraskelse for gjestene! Tidligere var det hovedsakelig hvite linneservietter som gjaldt bordinnstillinger, men hos oss finner du også mønstrede og mer fargerike varianter. Alle kan finne servietter i sin stil her hos oss!

  Luksus og forfengelighet

  Med denne typen ekstra tilbehør kan du enkelt gi stilen et nytt uttrykk. Hvis du dekker bordet med servietter, ser det ikke bare bedre ut, det føles også mer luksuriøst. Du kan bringe et flamboyant preg på et daglig måltid så enkelt som du vil med en fin duk. Det er ikke ille å gjøre noe som normalt ville føltes litt trist til en fest! Dekk bordet med fine servietter på en mandag kveld når det er makaroni og kjøttboller på tallerkenen, og du vil se at det føles mer som hummer og champagne!

  Høy trendfaktor med servietter

  Å fikse hjemmet med små ting som servietter er perfekt ettersom det er billig samtidig som det gjør mye for helhetsfølelsen. Hvis kjøkkenet føles litt kjedelig, kan du bare servere det med en deilig duk, og det føles umiddelbart litt morsommere. Hvis du synes at det mangler farge og mønster ved bordet, kan du alltid livne opp det hele ved hjelp av en morsom duk, servietter, bordtabletter, en fin vase og lignende. La fantasien løpe løpsk og husk at et dekk er en gylden mulighet til å tenke utenfor boksen og bare kjøre på! For øyeblikket er det trendy med litt retro -følelse samtidig som det er på tide å få hjemmet til å se levende ut. Det blir skinnende rent med servietter, som gir en retrofølelse, og legger dem litt trendy uforsiktig på bordet. Godstrykte servietter er mindre trendy, men det betyr selvfølgelig ikke at du ikke kan få dem, hvis du vil! Bare stil borddekkingen slik du har lyst!

  Holdbar og kul

  En av tingene vi virkelig liker med servietter er at de gir en så kul følelse. Det faktum at det også er et bærekraftig og miljøvennlig valg sammenlignet med papirservietter, gjør at det føles enda mer med tiden å velge servietter. At det er så enkelt å gjøre i dag å kombinere funksjon og estetikk med miljøvennlige valg er fantastisk og ved å kjøpe servietter som kan vaskes om og om igjen, vil du føle deg ekstra glad og stolt over borddekkingen. Det kule uttrykket som denne typen serviett gir, vil gjøre diners grønne av misunnelse, så det er ikke helt umulig at du starter en trend blant venner og bekjente ved å velge servietter i stoff!

  Fargerik og mønstret eller nedtonet?

  Noen liker det når det er fargerikt og mønstret mens andre liker en mer nedtonet stil. Det som er så gøy med bordinnstillinger og fester, er at du virkelig kan slippe taket. Selv om du har et hjem i skandinavisk stil generelt, er det ingenting å si på at du ikke kan investere alt i en spennende duk med mye farge. Selvfølgelig er det på denne måten at det motsatte også er sant. Velger du vanligvis fargerike ting og føler at det ville være fint å ha en avskalet og minimalistisk duk? Så er det bare å kjøre i den stilen. Våg å prøve nye ting - på den måten blir du ikke lei av din egen stil!

  Match med serviettringer

  Hvis du skal kjøre på servietter, er det fint å investere i serviettringer som et kult supplement. Hvorfor ikke ha begge og når du kan? Det er morsomt å gå "all in" og serviettringer er utvilsomt et godt eksempel på nettopp det. Hvor på bordet du velger å plassere servietter er opp til deg. Det er mange gode tips og ideer om hva som ser best ut. Kanskje du har sett et kult bord dekke et sted og vil ta det? Er det i stedet slik at du selv har kommet med et deilig tema du vil satse på? Uansett hvilke, serviettringer kommer ofte godt med når du vil investere fullt ut i et pent dekket bord.

  Fint og praktisk

  I dag brukes ikke servietter i hverdagen, men hver gang du ender opp på en middag der det serveres med servietter, skjønner du hvor praktisk det faktisk er. Det er helt klart mange fordeler med servietter, og det faktum at de fyller flere funksjoner enn å bare tilby en trendy og kul duk gir plusspoeng!

  Oppnådd av en trendy og rustikk interiørstil!