Babyrammer

Våre babyrammer kommer i alle tenkelige varianter for å sørge for at du skal kunne finne en som passer akkurat de babyfotografiene du vil ramme inn. Vi har babyrammer i form av hjerter, i rosa, i lyseblått, collagerammer, kvadratiske rammer, rektangulære med mer. Det finnes noe for enhver smak.

Velg ut dine favoritter fra utvalget vårt lenger ned på denne siden. Blir det en liten folderamme? Blir det en større ramme i hvitt? Kanskje faller valget på en fotoramme i sølv? Det vet bare du.

Viser 17 produkter

Herlige babyrammer

Vi har mengder av flotte babyrammer som passer alle typer babybilder. Kanskje er det slik at det er bilder rett fra barselavdelingen på sykehuset du vil ramme inn? Fotografier av den nyfødte lille babyen i armene på besteforeldrene? Kanskje bilder av stolte storesøsken? Noe helt annet? Det er det bare du som vet – og uansett hva det blir, kommer du til å finne en passende babyramme her hos oss, det kan vi love!

Vil du ramme inn et ultralydbilde, finnes også det i vårt utvalg, slik at man kan få en fin innramming på dette viktige bildet. Det er morsomt for barnet ditt å ha ultralydbildet sitt innrammet i en fin ramme senere i livet, så dette er en fin gave man kan fikse mens barna er små.

Ulike rammer for ulike fotografier

Vi har både vanlige babyrammer og collagerammer for babybilder. Man kan altså blande litt akkurat som man vil. Valg av ramme er viktigere enn man kanskje kan tro, siden det er på den måten en ramme kan løfte motivet veldig mye. Tenk derfor grundig gjennom valget ditt, slik at du får en ramme som ikke tar for mye oppmerksomhet fra bildet.

Vi har mange rammer i pastellfarger, men vi har også babyrammer i sølv, tre, hvitt med mer. Man er med andre ord ikke nødt til å velge akkurat en pastellfarget ramme bare fordi det handler om babybilder. Det er jo ikke alle som liker lyseblått og rosa, så det er godt at det finnes alternativer – ta en titt for å se hva valget ditt faller på.

Bildevegg av babyfotografier?

Hvorfor ikke lage en hel bildevegg i barnerommet med fotografier? Det blir kjempefint om man samler litt ulike rammer med ulike fine bilder. Det som er ekstra kult, er at man kan fylle på hele tiden mens barnet vokser. Tenk så gøy det er å ha et bilde fra barselavdelingen, et bilde av den første gåturen og så videre.

Det er så mange «første øyeblikk» med en ny baby, og det er alltid morsomt å ha bilder av alle disse øyeblikkene som man bare får oppleve én gang, så sørg for å dokumentere hendelsene for både din egen og barnets skyld.

Ekte fotografier eller fotografier som blir liggende på mobilen?

I dag tas det fotografier på måter man aldri har gjort før. Vi har mulighet til å ta bilder av hva som helst med mobilene våre, og de fleste av oss gjør det. Dette gjør at det ofte går inflasjon i bilder på mobilen, og mange av bildene blir bare liggende der uten å skrives ut, noe som er litt trist. Det er mye morsommere å ha dem i hånden for så å ramme dem inn slik at man kan se dem hele tiden, ikke sant?

Prosjektet med å skrive ut bilder er ikke så stort som det føles som, og det er en sånn ting som man virkelig er glad for å være ferdig med når det er gjort.