Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 10+ bilder

Har du 10 bilder som du vil ha samlet ved siden av hverandre? Da er en collageramme til 10 bilder et perfekt valg. Vi har flere varianter å velge mellom – for å sørge for at du skal kunne finne collagerammen som passer akkurat deg og dine bilder perfekt.

Vil du ha en hvit fotoramme? Kanskje en svart? En nusselig rød? Det er du som bestemmer. Ta en titt på utvalget lenger ned og finn dine favoritter.

43 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer for 10–19 bilder

Vi har en mengde ulike morsomme collagerammer som passer enhver smak. Vi har både rammer som passer for mange bilder, og som passer for færre bilder. Våre collagerammer for 10+ bilder er populære, siden det verken er for mange eller for få bilder som kan tilpasses til denne størrelsen. Det er helt enkelt den perfekte «akkurat passe» størrelsen.

Med våre collagerammer får du et herlig og kult tilskudd til innredningen. At man kan samle minnene sine i en og samme ramme, gjør at man kan samle bilder som hører sammen. Det kan handle om en ramme der man samler bilder av familie og slektninger, bilder fra en dåp, kanskje et bryllup eller en vennegjeng? Uansett hva temaet er, så blir det alltid like fint når man samler bilder i en collageramme, enten det er en collageramme for 10+ bilder eller en ramme i en annen størrelse eller en annen utførelse.

Plassering av collagerammer

En collageramme trekker blikkene til seg. Det er smart å tenke over det, slik at man ikke plasserer rammen på feil sted. Det kan for eksempel være slik at det blir fint å ha den i et lite rom på en mindre vegg, men det er selvfølgelig slik at det også passer på en større vegg i et stort rom. Det er helt avhengig av hva du synes er fint.

I dag er det jo veldig mange som har bilderammer hjemme, og et kult innslag er å ha en collageramme på en bildevegg. Man kan også prøve seg fram og kanskje plassere flere enn én collageramme sammen som en bildevegg. Man kan gjøre mye for å forgylle veggene sine!

Collagerammer 10 bilder er det perfekte valget dersom du vil skape et tema med bilder som du synes hører sammen. Det kan være finere å ha for eksempel to collagerammer for 10+ bilder enn å ha en stor for 20+ bilder. Dette kan man tenke ut på egen hånd når man bestemmer seg for hvilke bilder som skal være med i collagen.

Hvilken størrelse skal du velge?

Å velge størrelse på collagerammen sin er ikke spesielt vanskelig. Etter at man har bestemt seg for at man vil ha en collageramme for 10 bilder, eller en for 10+ bilder, så er det bare å bestemme seg for hvilke bilder som skal rammes inn. Er det bilder i den klassiske størrelsen 10x15 cm, eller er det bilder i en annen størrelse du vil ramme inn?

Det er ikke bare størrelsen som er viktig å sjekke, men det er også slik at du kan velge om man vil ha en collageramme der bildene er i liggende eller i stående format. Man kan til og med velge en collageramme der formatene er blandet, slik at du kan ha bilder i både liggende format og stående format.