Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 2 bilder

Leter du etter en collageramme til to bilder? Da skal du ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden. Vi har fotorammer som passer for enhver smak. Det er bare å velge ut collagerammen 2 bilder som matcher bildene dine best.

Enten det er fotografier eller andre typer minner du vil ramme inn, passer våre rammer perfekt. Velg fargen og formen du vil ha, og ram deretter inn dine fineste minner i en collageramme 2 bilder.

44 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 2 bilder

En collageramme for 2 bilder er det perfekte valget enten det handler om å ramme inn babyen, mormor og morfar, kjæresten eller foreldrene sine. Det er selvfølgelig også slik at det er perfekt for en hel mengde andre koselige bilder – det er bare du som vet hvilke motiv du vil ramme inn i en av våre fine collagerammer!

Passende rammer for enhver smak

Det som er så bra når man kjøper rammer her hos oss, er at man alltid kan finne en som passer perfekt. Vi har alt fra søte collagerammer 2 bilder til stilrene, kitschy og romantiske bilder. Det er med andre ord slik at alle kan finne sin favoritt uten den minste bekymring.

Enkelte bilder passer best i en collageramme som har et moderne design, og andre bilder passer bra i et retrodesign. Da er det flaks at vi – som nevnt – har alt her, så du kommer til å bli kjempefornøyd! Tenk på at det er viktig å matche bildene med rammen slik at den kommer til sin fulle rett. Hvis man velger feil ramme, kan det bli enten for simpelt eller for prangende, så det er smart å tenke godt gjennom valget sitt.

Folderamme eller vanlig?

Når det handler om collagerammer for 2 bilder, er det vanlig med folderammer. Det er veldig fint og passer ekstra godt til to bilder. Vi har folderammer både i liggende format og i stående format, så det er bare å velge det som passer akkurat dine bilder best.

Kanskje blir det slik at du kjøper litt ulike collagerammer for 2 bilder? Du vil kanskje blande litt av hvert og ramme inn ulike typer fotografier i ulike collegerammer? Er det for eksempel slik at det passer fint med en lyseblå collageramme som henges på veggen for babybilder? Kanskje er det slik at en folderamme i retrostil passer for fotografier av husdyret? Blir det en i sølv for barnebarnet? Det vet bare du.

Collagerammer passer overalt

Med en collageramme for færre bilder blir det umiddelbart lettere med plasseringen. Hvis man velger en collageramme til for eksempel 20 bilder, så blir det jo en betydelig større overflate som tas opp, men med en ramme for 2 bilder går det fint å plassere den på en hvilken som helst vegg eller hylle.

Det er fint å plassere familien i mange mindre collagerammer i stedet for å ha alle samlet i en stor ramme av samme type, så det synes vi at du skal tenke over. Det blir kjempefint, siden man kan blande folderammer med rammer man henger opp. På den måten skaper man sin egen lille «familieoase» hjemme, og det er jo ikke dumt!