Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 5 bilder

En collageramme er et stilig tilskudd til innredningen og med en collageramme 5 bilder kan du samle flere av dine favorittbilder. Det er bare å sjekke ut utvalget lenger ned og velge ut akkurat dine favoritter.

Vi har flere forskjellige varianter både når det kommer til form, farge og stil. Er det en søt ramme til babybilder du er ute etter? Kanskje en litt tøffere til tenåringsrommet? En som er elegant og klassisk? Kanskje en moderne og stilren variant av collageramme 5 bilder?

21 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 5 bilder

En collageramme med plass til 5 bilder er en veldig fin størrelse. Det blir et helt annet fokus på motivene enn når det er en collageramme med plass til flere bilder. Dette kan være lurt å tenke på, slik at man kan finne riktig ramme for riktig collage. Kanskje vil man for eksempel ha en collageramme 5 bilder for husdyret sitt, og en med plass til flere bilder for bryllupet? Kanskje motsatt? Noe helt annet? Det er opp til deg.

Rammer for enhver smak

Ofte er det på den måten at man er ute etter en ramme som er enkel og stilren, men det kan også være slik at man er lysten på å blande inn litt annet i interiøret sitt. Da er rammer det perfekte valget!

Med rammer kan man være litt mer dristig, mens man kan holde større innredningsdetaljer mer stilrene. Har man et stilrent hjem kan man droppe de svarte og hvite rammene av og til, og la en litt mer «romantisk» eller kitschy collageramme få en framtredende rolle i hjemmet. Prøv – du kommer til å like det!

Våre collagerammer for 5 bilder passer både for fotografier og for andre motiv du har i riktig størrelse. Det er bare for deg å blande hvordan du selv vil – det blir ofte veldig fint når man blander ulike typer bilder i en og samme collageramme.

Flere collagerammer sammen?

Passer det å ha flere enn bare én collageramme på samme vegg eller i samme rom? Det kommer helt an på hva slags stil du har, og hvilken følelse du vil oppnå med rammene og innredningen din. Hvis du vil at det skal være litt mer spennende, så er det en morsom detalj å ha flere collagerammer på samme vegg. Det blir som en vanlig bildevegg, men med collagerammer i stedet – hvorfor ikke?

Alt behøver ikke å matche hjemme. I stedet er det slik at det kan være nettopp det uventede som bryter av i et rom, som gjør at det blir så fint. Man skal altså være litt oppfinnsom og litt dristigere hvis man vil at hjemmet skal bli noe litt utenom det vanlige. Det er jo trist å ha et hjem som ser ut akkurat som alle andre hjem i Norge, er det ikke?

Perfekt til barnerommet!

Våre collagerammer for 5 bilder er perfekte til barnerommet. Man kan enten velge å plassere babybilder i rammen, eller så kan man plassere andre morsomme fotografier i rammen dersom man har et litt eldre barn. Hvorfor ikke lage en collage av barnet og barnets bestevenner, for eksempel? Det er så mange morsomme collager man kan lage!

Det er selvsagt slik at det er passende med collagerammer 5 bilder også for andre rom med andre temaer, men det er noe ekstra søtt med å samle nettopp bilder av barna i ett og samme rom. Prøv for å se hvilken type collage du vil ha på veggen? Kanskje det blir en blanding av babybilder, husdyr, barnas fødselsdager og bryllup? Det er det bare du som vet.