Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Collagerammer for 9 bilder

En collageramme til 9 bilder er det perfekte valget for deg som har mange fotografier du vil samle i en ramme. Det er en kul og unik interiørdetalj som skiller seg ut, så tenk på plasseringen slik at både ramme og bilder kommer til sin fulle rett.

Våre collagerammer til 9 bilder finnes i forskjellige farger og former. Du kan velge mellom alt fra hjerteformede røde rammer til enklere og mer stilrene varianter i hvitt eller svart. Vi har noe for alle og enhver.

12 Produkter



Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 9 bilder

Våre collagerammer for 9 bilder er både praktiske og flotte. Vi har dem i ulike design slik at alle skal kunne få helt riktig ramme. Vil du ha bare rektangulære former? Kanskje vil du ha mykere linjer med ovale og hjerteformede rammer? Det er bare å velge det som passer akkurat deg og ditt hjem aller best – vi har en collageramme for alle!

Velg ut de bildene du vil ha med, og utforme deretter ditt helt eget collage med en av våre rammer. Kanskje vil du blande foto med andre motiv? Kanskje konsertbilletter eller lignende? Det finnes mye fint å ramme inn, og spesielt i en collageramme – den kan nemlig fungere utmerket som en slags «minnetavle» for noe man vil huske hver dag når man går forbi en bestemt vegg hjemme.

Perfekt for familiebilder!

En collageramme for 9 bilder er det perfekte valget når du vil lage en familiecollage eller lignende. Alle våre collagerammer er perfekte for familiebilder, siden man kan gi plass til alle familiemedlemmer og husdyr i en collageramme. Avhengig av hvor stor familie man har, så vil ulike collagerammer passer mer eller mindre godt. Man trenger jo ikke ha bare ett foto per person, og man kan jo dessuten ha fotografier som flere enn ett familiemedlem er med på.

Om det blir en collageramme for 9 bilder, eller om det blir en collageramme med plass til flere eller færre bilder, vet bare du. Det viktige ar at du kan velge fritt blant alle våre ulike collagerammer (og andre rammer) her og nå – det finnes mengder av varianter som du kommer til å falle pladask for!

Bare for fotografier?

Selvfølgelig er det slik at du selv velger hva du skal ramme inn. Det trenger ikke alltid å være bare fotografier, men kan være hva som helst som man vil ramme inn. Blant annet er det kult å ramme inn enkelte postkort og utklipp. Dette er noe vi alle har – det eneste man pleier å trenge, er en passende ramme.

Vi har mengder av fine rammer, så enten det er en collageramme for 9 bilder, collagerammer i andre størrelser eller helt andre typer rammer du er ute etter, så kommer minnene dine til å bli bevart på beste måte når du velger en av våre rammer.

Både klassisk stilrent, moderne og søtt

Vi liker alle ulike stiler, og vi har alle ulike interiør i hjemmet vårt. Vi har derfor samlet et bredt utvalg av collagerammer for 9 bilder for at det skal bli lett å finne den som passer perfekt. I noen tilfeller er det slik at rammen skal matche fotografiene, og i noen tilfeller er det slik at rammen skal matche rommet. Vanligvis er det begge deler som gjelder, og det er lett å fikse.

Kjøp ulike typer rammer til ulike rom i stedet for bare å kjøre på det klassisk enkle og velge svarte eller hvite rammer. Det er gøy å blande inn litt trefargede rammer, romantiske duse farger med mer, Prøv, så får du se!