Personlig dåpsplakat / fødselsplakat

Velkommen til verden, lille venn! Våre personlige dåps- og fødselsbilder pleier å være en svært verdsatt gave til noen som nettopp har fått barn, og ikke minst er det et vakkert innslag på barnerommet.

Velg mellom mange forskjellige størrelser og stiler, og se hvilke som passer dine ønsker. Kanskje du vil ha et dåps- eller fødselsbilde som kun skal inneholde barnets navn, eller skal det også inneholde fødselsdato, lengde og vekt?

Kategori
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Kategori
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 60 av 69 produkter
  Viser 1 - 60 av 69 produkter

  Personlig bursdagsplakat – perfekt dåpsgave

  I dag er det ikke alle som velger å døpe barna sine, men det er mange som i stedet velger å ha en navneseremoni eller liknende. Vi vil at alle skal ha den samme muligheten til å kunne ønske barna sine velkommen med en vakker og personlig bursdagsplakat. Våre personlige dåpsplakater/bursdagsplakater er til for alle familier!

  Vi har mange fine varianter som kommer til å tiltale deg, og det er uten tvil lett å finne en personlig dåpstavle eller personlig bursdagstavle som passer til barnet gaven skal gis til. Det er med andre ord bare å kikke på utvalget vårt og velge det du liker best!

  Søtt eller stilrent til babyen?

  Vi er mange som liker å gi gaver til barn, og det er ikke så spesielt merkelig. Det er jo ikke noe som er morsommere enn barn, og det å få gi dem gaver gjør at det blir enda morsommere å være rundt dem! Det er utrolig lett å ordne en fin og personlig dåpsplakat eller personlig bursdagsplakat fra vårt sortiment. Så velg den du synes passer best til babyen, så ordner vi resten!

  Nettopp en personlig dåpsplakat/bursdagsplakat er kanskje en gave som er mer til foreldrene, siden den lille babyen ikke forstår så mye når det kommer til denne typen gaver. Likevel kan man vite at det er en gave som barnet kommer til å forstå seg på senere i livet. Og det er absolutt en god og passende gave!

  Vi har valgt å tilby forskjellige stiler når det kommer til personlige dåpsplakater og personlige bursdagsplakater, sånn at alle kan finne en variant som man føler seg komfortabel med. For noen er det morsommere å gi bort en søt gave, mens det for andre er kulere å gi bort en stilren og personlig dåpsplakat/bursdagsplakat. Du vet jo selv best hva du liker, så velg med hjertet!

  Du velger – vi ordner!

  Som du kan se, finnes det utrolig mange varianter av våre personlige dåpsplakater/bursdagsplakater, og vi tilbyr både ulike størrelser og farger! Det er kult med forskjellige design og størrelser fordi det da blir mer personlig, noe disse dåpsplakatene og bursdagsplakatene nettopp er til for.

  Enten det er en gave til ditt nyfødte barn eller en gave til et annet barn, så er det en gave som både er fin å ha hengende på barnerommet, og som kan henge der lenge! Det er koselig med en personlig dåpsplakat/bursdagsplakat på veggen, fordi man da minnes hvor raskt barnet vokser, og at det er fint å se tilbake på minnene.

  Du ønsker kanskje en plakat i rosa nyanser? Kanskje du vil ha et søtt lite dyr på den personlige dåpsplakaten/bursdagsplakaten din? Ønsker du et mer stilrent design? Det spiller ingen rolle hva, for du kommer til å finne det du ser etter her hos oss!

  Ulike størrelser til ulike stilarter

  Størrelsen på personlige dåpsplakater eller personlige bursdagsplakater handler ikke bare om hva som ser finest ut. Det handler også om at noen av våre personlige plakater er finere i en stor størrelse, og andre er finere i en liten størrelse.

  Kanskje du vil kjøpe en som er liten og ramme den inn, i stedet for å kjøpe en stor med tilhørende ramme? Det er bare å gjøre det du ønsker, for her hos oss er det alltid mulighet til å velge akkurat det man vil ha. Dersom det er et stort barnerom, kan man jo velge en stor variant, mens for et mindre rom er det kanskje bedre med en liten variant. Man vil jo ikke at gavene skal fylle hele rommet!

  Hvilken farge skal jeg velge?

  Når du ser på våre personlige dåpsplakater/bursdagsplakater, kommer du til å merke at mange av dem fås i forskjellige farger. Det er markert hvilke som leveres i flere farger, så det vil du kunne se med en gang. Hvis du ser et mønster du liker, men fargen føles feil, er det altså mulig å kjøpe en annen farge. Dermed er problemet løst!

  Hvis du føler deg usikker på hvilken farge som kommer til å passe, har vi mange nøytrale farger i vårt sortiment som du kan velge mellom. Det kan være en god idé å velge nettopp en nøytral farge, da det blir lettere å plassere plakaten.

  God pris på en god gave!

  Nå er det jo slik at det kanskje ikke passer seg å snakke om pris på ting som man har gitt i gave. Men dersom man finner en god og prisvennlig gave, kan man gjerne kjøpe noe annet også! Hvis du for eksempel velger å kjøpe en av våre personlige dåpsplakater/bursdagsplakater, kommer du uten tvil til å kunne kjøpe noe annet fint til babyen også. Er ikke det fantastisk?