Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Her har vi samlet alle våre diplomrammer. Rammene er i A4 eller A3-format, som er perfekt for diplomer, vitnemål og attester. I sortimentet finner du rammer i ulike farger, materialer og design. Er du ute etter en enkel og elegant ramme eller en eksklusiv bilderamme i en stilig farge, finner du det hos oss. Vi har noe for enhver smak. Bla videre og finn din favoritt!

102 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 102 produkter

A4 og A3 rammer for diplom

Leter du etter fine rammer til dine diplomer? Da har du kommet på rett sted. Her finner du nemlig alle våre diplomrammer samlet på et og samme sted. Diplomrammer er rammer som har perfekte mål for ulike typer diplomer, fagbrev og vitnemål. Rammene kan selvsagt også brukes til bilder i både A4 og A3-format (dvs. 29,7x21 cm eller 29,7x42 cm).

Våre bilderammer passer perfekt til alle typer diplomer - om det er vitnemål, fagbrev eller idrettsdiplomer. Noen foreldre lar selve diplomet stå i fokus og ser derfor etter en enkel og smakfull ramme. Andre vil ha en mer eksklusiv ramme som gir diplomene en flott innramming. Uansett hva du leter etter vil du finne det hos oss. Vi har stor variasjon i farger, design og materialer. Alle rammene i denne kategorien holder meget høy kvalitet.

Rammer du inn dine diplomer og vitnemål vil du alltid holde dem hele og fine. Har du først fått dem i glass og ramme unngår du også å skade dem. Dessuten er det litt kult å vise dem frem for venner og kjente. å henge dem på veggen er derfor et utmerket alternativ. Vi håper at du finner akkurat de rammene du ønsker deg her hos oss. Vi kan dessuten hjelpe til med både trykk og montering av diplomer.