Familie plakat

"Hvorfor ikke overraske familien med en personlig familieplakat? Hos oss er mulighetene uendelige, og uansett om det er alle i familiens navn, fødselsår eller stikkord, finner du den perfekte plakaten her! Våre fine familiemalerier med personlig trykk passer like godt i gangen som soverommet eller stuen. Det beste av alt - ALT blir unikt! "

Kategori
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Kategori
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 47 produkter
  Viser 47 produkter

  Personlig familieplakat

  Jo visst er det morsomt å samle familien og ha det hyggelig sammen! Det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på. Personlige familieplakater er bare én av disse morsomme måtene å vise at man setter pris på hverandre på.

  Vi har et bredt utvalg av personlige familieplakater, så det blir ikke så vanskelig å finne en som passer til nettopp din familie! Se på utvalget vårt og velg den du synes passer aller best. Hvis du vil, kan du kjøpe et par forskjellige, og dermed kan du ha personlige familieplakater hengende i mer enn ett rom!

  Kul som gave!

  Det er ikke bare kult å kjøpe denne typen plakat til seg selv, men den er også kul å gi bort som gave til andre. Bestill en personlig familieplakat her hos oss før din neste middag hos venner, bekjente og familie, og gi en plakat i gave i stedet for vin eller blomster. Det er en litt morsommere og mer uvanlig gave, og det er jo aldri feil!

  Vi har mange forskjellige varianter, og det spiller ingen rolle hvilken stil familien har. Vi har en personlig familieplakat som passer enhver familie! Husk å ha god kontroll på å stave familienavnene presist. Men i og for seg kan en liten stavefeil på gaven også være litt kult og tilføre mye god latter!

  Prøv å gi denne i gave for å se hvordan det føles. Vi er ganske sikre på at når du først har prøvd det én gang, så kommer du til å ville gi en slik gave til alle!

  Hvilken stil skal jeg velge?

  Det er ikke så rart at det er vanskelig å vite hvilken stil man skal velge, da det er ganske naturlig at det kreves litt tenking først. Siden vi alle har ulik stil, er det viktig å tenke etter og velge en stil som passer godt sammen med familien man skal gi den personlige familieplakaten til.

  Dersom det er en gave til ens egen familie, er det ikke så vanskelig å velge. Man velger bare den man selv synes er den aller fineste. Når man vil gi en personlig familieplakat til en annen familie, er det imidlertid litt vanskeligere. Skal man velge en stil man selv synes er fin, eller skal man velge en stil man tror mottakeren av gaven kommer til å like?

  Det beste man kan gjøre, er å finne en god balanse, en blanding av egen stil og stilen til mottakeren av den personlige familieplakaten. Da har man gjort alt riktig!

  Hvilken størrelse skal jeg velge?

  Vi har personlige familieplakater i mange ulike størrelser, noe som er bra av flere forskjellige grunner. Dels fordi vi har ulike mengde plass til å innrede, og dels fordi forskjellige familier vil plassere sin personlige familieplakat på ulike steder.

  Dessuten passer enkelte størrelser bedre for familier med mange medlemmer, mens andre passer bedre til mindre familier. Dette kan du se svært tydelig på siden vår, ettersom vi har eksempler på hvordan det kan se ut. Sjekk hvordan en av de personlige familieplakatene, som har like mange eller nesten like mange familiemedlemmer som din egen, ser ut, og velg ut fra det.

  Du trenger ikke å ha foreldrenes navn øverst og deretter hvert og ett av barna i rekkefølge etter alder, men du bør selvfølgelig begynne med den yngste. Du kan gjøre akkurat som du vil. Det er bare å fortelle oss hvordan du vil ha det, så fikser vi det!

  Hvor skal jeg plassere en personlig familieplakat?

  Det er naturligvis helt opp til deg hvor du vil plassere din personlige familieplakat. Mange velger å ha den i entreen, fordi det er det første rommet man kommer inn i utenfra. Det er koselig å se plakaten med det samme man kommer inn døren, uansett om man bor der selv, eller om man er gjest.

  Man kan også være litt oppfinnsom og plassere en personlig familieplakat i barnerommet hvis familien har dyr. Hvis det for eksempel er et akvarium i barnerommet, kan man lage en personlig familieplakat som er ment for fiskene. Det er en kul gave til barna!

  God pris og god kvalitet i ett

  Vi tilbyr produkter av førsteklasses kvalitet som også er rimelige. En slik kombinasjon er alltid bra, ettersom man – som overskriften påpeker – som kunde får alt i ett.

  Det er bare å velge den plakaten du foretrekker og legge den i varekurven. Deretter kommer vi til å ordne den nøyaktig slik du vil ha den, og vi sender den raskt og enkelt hjem til deg!