Sker, vennligst vent...

Fashion - Motiv inspirert av mote & design

Pynt opp på veggen med et Prada- eller Chanel-bilde!

Både små og store ting kan gjøre deg lykkelig. Hvis du vet at du blir glad av en luksuriøs parfyme eller et par splitter nye pumps, passer en av våre posters med fashion-motiv perfekt! Plakatene er inspirert av mote- og designverdenen, og de fører tankene hen til shopaholics, motedesign, kjente merker og stilsikkerhet.

Kompletter gjerne med en fin svart ramme eller en glamorøs en i gull. De fleste av våre fashionposters og rammer finnes i en rekke forskjellige størrelser og prisklasser så du har garantert råd, selv om du akkurat har investert i et nytt merkeplagg. Happy shopping!

Det er mange som feilaktig tror at merkegale shoppere er overfladiske. Det er ingenting å bry seg om! Får du et kick hver gang du klikker hjem en lekker veske eller et par sko som lukter nytt, så er det sånn. I vårt utvalg av fashionposters finner du en rekke fine og originale motiv som passer perfekt for en stolt shopaholic. Hva med å pryde veggene med en av disse tekstene "I swear on my chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller foretrekker du lekre bilder med Coco Chanel-motiv eller knallrøde trutmunner?

En plakat som fører tankene hen til lykkelig shopping kompletteres selvfølgelig aller best med en ramme i skinnende gull! For deg som heller ønsker å ha det enkelt og gi motivet all oppmerksomhet, fungerer også en helsvart, tynn ramme. Du kan enten plassere ditt nyinnkjøpte bilde i en liten ramme med støttebein på skrivebordet på jobben, eller du kan la den pryde veggen hjemme i stort format. Hvorfor ikke bruke to eller flere i en fin gruppering over sofaen eller sengen?

Et hett tips er å lage en hel bildevegg der du mikser sort/hvite motiv med enkelte fargeklatter. Tenk på at rammene bør komme fra samme serie og gjerne være i samme farge for en ekstra fin helhet. Er det ikke du, men kanskje venninnen din som er shoppinggal? Da blir garantert en av våre fashionplakater en morsom og verdsatt gave! Ram den inn i en stilfull ramme og avslutt med et ekstra luksuriøst gavepapir sammen med en skinnende rosett!

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal få personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.