Fashion - Motiv inspirert av mote & design

(15)

Interessert i mote, trender og design? Da er våre fashionposters helt rett for deg. Vi har en mengde forskjellige prints med alle mulige tema som sko, klær, ”Vogue”-tema med mer. Vi har posters med bilder og posters med tekst, så du kan blande fritt akkurat som du vil.

Vil du ha en fashion-statement på veggen passer en av våre posters med tekst. Vil du heller ha et fint bilde kan du velge det. Det blir fint å blande, men de passer også godt alene på veggen. Det er opp til deg.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 15 produkter
  Viser 15 produkter

  Fashionposters

  Er du moteinteressert og elsker å følge med på de nyeste trendene? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi nemlig en kategori med posters for alle som elsker nettopp trender og mote! Våre moteplakater, fashionposters eller hva man nå vil kalle dem, er fulle av nydelige og lekre prints som gjør at man øyeblikkelig får lyst til å shoppe det aller siste fra catwalken. Det kan vel neppe bli bedre, eller hva sier du?!

  Her finner du alt fra kjente sitater, bilder av parfymeflasker, posters med kjente motehus og alt annet som får deg til å tenke på fashionistas! Det beste er at man finner inspirasjon fra begge hold. Dels kan man finne inspirasjon via våre posters og få lyst til å shoppe, og dels kan de nyeste trendene i butikkene inspirere til å kjøpe et par lekre moteplakater. Et vinnende konsept uansett hvordan man vrir og vender på det!

  Ulik stil med samme tema

  Våre posters kommer i mange ulike design, og det er umulig ikke å finne en favoritt eller to. Blant alle de vakre printene vi har i motekategorien, finnes litt av hvert. Man kan uten tvil se at det er samme tema som ligger bak. Temaet er nettopp mote, noe som i dag er tilgjengelig for alle på en måte som det ikke var tidligere.

  I dag kan alle gå i moteriktige klær, uansett økonomi. Vi vil naturligvis tilby det samme når det kommer til våre posters! De tilbys til ulike priser, noe som gjør at det er lett for alle å finne riktig pris til produktet eller produktene man vil ha. Vi synes også det er kult å kunne tilby deg dette, fordi vi mener at alle skal ha samme mulighet til å innrede vakkert, akkurat som med moteriktige klær!

  Hva som er moderne og hva som er trendy, er dog forskjellig fra en person til en annen. Det er utrolig mange forskjellige trender å plukke opp fra hver sesong, og derfor bør vi alle fokusere på det vi liker best. Der noen fokuserer på for eksempel farger, fokuserer kanskje andre på form eller noe annet. Det er dette som ligger til grunn for hvordan vi kan tilfredsstille så mange av dere innen temaet mote, til tross for at dere har ulike stiler.

  Så mye å velge mellom…

  Akkurat som i kjente sitater som «So Many Shoes And Only Two Feet», er det mye å velge mellom i sortimentet vårt. Det er vi selvfølgelig utrolig stolt av, ettersom vi vet at det er mange av dere som liker det ene, mens noen av dere liker det andre.

  Skal man velge mellom de forskjellige variantene man liker? Svaret er faktisk nei, for produktene våre er ikke bare utrolig flotte, de også meget prisvennlige! Når man får alt levert i en og samme pakke, er det dumt ikke å hekte seg på. Sørg derfor for å ta en ordentlig titt i sortimentet, slik at du kan kjøpe alt du ønsker deg samtidig. Det er alltid kjedelig å måtte vente for lenge på noe godt…

  Vi har et godt tips som vi gjerne deler, og det er at vi synes du skal satse på å blande fritt mellom ulike posters du liker. Hva betyr det? Jo, det betyr at de forskjellige fashionposters som man liker, passer godt sammen. Du kan fint blande en poster med en stor, rød munn med en poster med en svart og hvit kjole eller liknende.

  Være heller litt modig! Samle sammen alt du liker, i stedet for bare å satse på én bestemt farge eller liknende. Det kommer til å bli så utrolig mye finere når du gjør det. Når du blander på den måten, blir det dessuten mer personlig og koselig!

  Rimelig og trendy

  Vi har allerede vært inne på at produktene vi selger, både er rimelige og trendy. Det er naturligvis superkult for oss å kunne tilby denne kombinasjonen, for hvem vil vel ikke ha rimelige og trendy produkter på en og samme tid?! Du kan på en rask og enkel, rimelig og kul måte fornye hjemmet ditt ved hjelp av produktene våre. Hjemmet ditt får raskt et stort løft når det dekoreres med vakre posters, rammer med mer.

  Holder det å henge opp noen posters på veggene for å skape et friskt og trendy hjem til en rimelig pris? Ja, det gjør det faktisk! Det kan virke som om det ikke holder, men det gjør det! Du har sikkert også kjøpte en ny plante eller nye gardiner en eller annen gang, og har oppdaget at det faktisk er alt som trengs for en fantastisk følelse, ikke sant? Det er det samme med posters.

  Vi kan altså levere rask oppussing av hjemmet ditt til rimelige priser, og ikke nok med det, vi har jo også de nyeste trendene!

  Hvordan kommer det til å se ut på veggen?

  Når du klikker på en av våre posters i nettbutikken, kan du se hvordan det ser ut når du henger den på en vegg. Vi anbefaler naturligvis at du gjør det, for da får du et utrolig godt overblikk over hvordan det kommer til å se ut når du skal dekorere veggen hjemme. Noen ganger kan det være vanskelig å se for seg hvordan det kommer til å se ut når ting virkelig er på plass. Men tar du en titt på våre mange ideer, blir det lettere å se hvor pent det kan bli i hjemmet ditt!

  Spørsmålet dreier seg vel heller om hvorvidt en poster med et sitat som for eksempel «I swear on my Chanel» kan passe inn i et hjem? Vi vet i alle fall ikke om ett eneste hjem som blir mindre dekorativt med en slik tekst på en poster!

  Moteplakater og kule sitater har vi mange av her hos oss. Selv om man liker fashionposters, er det jo ikke sikkert at man liker nøyaktig den samme som venninnen eller kameraten. Nei, siden vi alle har forskjellig stil, er det utrolig godt at det finnes litt av hvert å velge mellom!

  Pynt opp på veggen med et Prada- eller Chanel-bilde!

  Både små og store ting kan gjøre deg lykkelig. Hvis du vet at du blir glad av en luksuriøs parfyme eller et par splitter nye pumps, passer en av våre posters med fashion-motiv perfekt! Plakatene er inspirert av mote- og designverdenen, og de fører tankene hen til shopaholics, motedesign, kjente merker og stilsikkerhet.

  Kompletter gjerne med en fin svart ramme eller en glamorøs en i gull. De fleste av våre fashionposters og rammer finnes i en rekke forskjellige størrelser og prisklasser så du har garantert råd, selv om du akkurat har investert i et nytt merkeplagg. Happy shopping!

  Det er mange som feilaktig tror at merkegale shoppere er overfladiske. Det er ingenting å bry seg om! Får du et kick hver gang du klikker hjem en lekker veske eller et par sko som lukter nytt, så er det sånn. I vårt utvalg av fashionposters finner du en rekke fine og originale motiv som passer perfekt for en stolt shopaholic. Hva med å pryde veggene med en av disse tekstene "I swear on my chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller foretrekker du lekre bilder med Coco Chanel-motiv eller knallrøde trutmunner?

  En plakat som fører tankene hen til lykkelig shopping kompletteres selvfølgelig aller best med en ramme i skinnende gull! For deg som heller ønsker å ha det enkelt og gi motivet all oppmerksomhet, fungerer også en helsvart, tynn ramme. Du kan enten plassere ditt nyinnkjøpte bilde i en liten ramme med støttebein på skrivebordet på jobben, eller du kan la den pryde veggen hjemme i stort format. Hvorfor ikke bruke to eller flere i en fin gruppering over sofaen eller sengen?

  Plakatvegg – bland svart hvitt og farger

  Et hett tips er å lage en hel bildevegg der du mikser sort/hvite motiv med enkelte fargeklatter. Tenk på at rammene bør komme fra samme serie og gjerne være i samme farge for en ekstra fin helhet. Er det ikke du, men kanskje venninnen din som er shoppinggal? Da blir garantert en av våre fashionplakater en morsom og verdsatt gave! Ram den inn i en stilfull ramme og avslutt med et ekstra luksuriøst gavepapir sammen med en skinnende rosett!

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal få personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.