Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Grønne rammer

Grønt er skjønt, det vet jo alle, men våger du å ta det helt ut hjemme og velge en grønn ramme til motivene og bildene dine? La en grønn ramme forsterke et motiv som går i samme farge, eller piffe opp et motiv i mer diskrete farger.

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Grønne fotorammer

Grønne rammer, enten det er en grønn fotoramme eller en grønn bilderamme, passer fint til både svart hvitt og noe mer fargerikt. Grønt er – som kjent – skjønt. Og det er vanlig at man har litt grønt i innredningen sin. Selv om man ikke har det, er det en god idé å satse på nettopp grønt når det gjelder rammer, fordi det gir et stilig og koselig inntrykk.

Hvilken ramme til hva?

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilken ramme man skal velge til et motiv. I noen tilfeller er forskjellen veldig stor, avhengig av hvilken ramme man velger. Så det er smart å ta seg litt ekstra tid for prøve ut hvilken grønn ramme man synes motivet passer best i. Kanskje kan man ikke kombinere favorittmotivet med favorittrammen, men det er jo egentlig bare bra. Da får man jo to favoritter i stedet for én! Én favoritt med rammen og én favoritt med motivet!

Noen av motivene man har, kan man enkelt klippe til slik at de passer i en liten ramme. Man kan også plassere et lite motiv i en stor ramme. Det er bare å ordne en fin bakgrunn som er like stor som rammen. Det blir for eksempel utrolig fint med en fin tapet eller liknende bak et lite motiv i en stor grå ramme.

Fint å blande grønne rammer med andre farger

Grønn er en farge som gjør seg veldig godt sammen med for eksempel både svart, grå, brun, lilla etc. Man tenker kanskje ikke på det er en farge som passer godt sammen med andre, men prøv, så får du se at det er kjempefint å blande inn grønne rammer hjemme!

Fordi fargen grønn er så fin sammen med andre ting, er en grønn ramme perfekt til nesten ethvert motiv. Det er ikke mye som ikke kommer fram på en fin måte med en grønn fotoramme eller en grønn bilderamme. Prøv selv, så får du se!

Grønt er tidløst

Med en vakker grønn ramme har du en investering som gjelder livet ut. Grønn er alltid en aktuell farge, noe som ikke er så rart, siden man ofte ser posters med nettopp grønt blant de andre fargene.

Mange velger å ha fargen grønn på soverommet, noe vi anbefaler! Det er både vakkert, beroligende og stilig. Bruk gjerne ulike grønne nyanser i et rom for å løfte fram de forskjellige nyansene enda mer. Det er noe som en vakker farge fortjener. De grønne rammene dine kommer til å gi rommet du plasserer dem i, et skikkelig løft!