Gull & Sølv – posters for glamorøse vegger

(14)

Liker du gull og sølv i innredningen? Da er dette det rette stedet å være på. Vi har mange av lekre posters i gull og sølv – for å sørge for at du skal kunne finne akkurat dine favoritter.

Vi har posters med tekst, med stilrene trykk og med mer kitschy motiv. Du kan finne noe for enhver stil her. Sjekk ut utvalget lenger ned og velg ut gullposteren eller sølvposteren som fanger interessen din.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 14 produkter
  Viser 14 produkter

  Gullposters og vakre sølvprints

  Noe vi alle vet, er at trender kommer og går, og at gull og sølv er noe som er trendy nå og da. Vi har sett mye av den varen, både på våre gullposters, sølvposters, tilbehør og til og med makeup. Vi simpelthen elsker det, noe du kan se av sortimentet vårt. Ta en titt, for vi vet at det er mange som kommer til å falle pladask over det de får se!

  Mer enn bare trendspaning!

  Til tross for at det er en trend, betyr ikke det at man ikke kan kjøre på i 190! Vi synes at man uten tvil kan kjøpe våre trendy gull- og sølvplakater, da de passer fint ha på veggene selv om de ikke er på moten for øyeblikket. Det er jo nettopp på den måten man skaper magi i innredningen, eller hva? Altså: Prøv ut nye trenger og behold det du liker ekstra godt til evig tid!

  Noe annet vi vil si, er at du ikke må være redd for å blande nytt med gammelt når det kommer til hva du velger å henge opp på veggene. Det samme gjelder ulike stiler. Våre posters fås i mange ulike stiler, og ifølge oss passer de alle sammen. Det eneste som kreves, er at man har det rette rommet til den rette kombinasjonen.

  Kjøp plakater og posters med gulltrykk her hos oss, og sjekk deretter hvor fint de passer sammen med andre ting du har hjemme. Du kommer til å merke at det er mye som passer perfekt sammen med våre plakater og posters!

  Smart med rimeligere hjemmeinnredning

  Det finnes utrolig mange måter å friske opp et hjem på, og det vi liker best, er å gjøre det ved hjelp av posters og andre små innredningsdetaljer. Det er ofte i den forbindelse at man bare trenger en liten ting for at det skal føles som et helt nytt rom. Det synes vi du skal tenke på når du titter rundt her hos oss.

  Som du kan se, så har vi mange gull- og sølvposters å velge mellom. Det er alltid kult når man finner noe man liker i en og samme butikk, og det er nettopp en sånn butikk vi er! Vi kan love at du kommer til å finne både det ene og det andre her hos oss!

  Sørg for å få kjøpt flere av våre trendy gull- og sølvplakater, for de kommer til å se lekre ut når de samles på samme vegg! Våre gull- og sølvposters gjør seg også utrolig godt i forskjellige rom eller på ulike vegger i et og samme rom. Uansett hvordan du velger å gjøre det med plasseringen, så kommer våre posters til å dekorere veggen på best mulig måte!

  Ulike stiler med gull og sølv

  Først og fremst får man forskjellige stiler avhengig av om man velger gull- eller sølvplakater. Mens noen av oss lettere forelsker oss i gull, har andre en svakhet for sølv. Uansett hva man velger, vil det føre til at det blir litt ekstra bling i hjemmet, og hvem vil vel ikke ha det?

  Ulike stiler avhenger av hvilke farger man velger, og både gull og sølv gir en moderne touch til hjemmet. Våre prints er både kule og stilrene på samme tid, og det er jo nettopp det man vil ha!

  Dersom du vanligvis først og fremst velger sølv, kan det være kult å prøve litt gull og vice versa. Så vær modig og prøv noe nytt! Noe annet vi vil tipse deg om, er at det er kult med en posters i sølv i en av våre gullrammer, eller en posters i gull i en av våre sølvrammer.

  Vær modig og prøv noe nytt

  Kjenner du deg igjen i beskrivelsen av en person som ofte kjører på med sikre kort når det kommer til innredning? Ikke så rart, det er du ikke alene om. Vet du med deg selv at du alltid velger et sikkert kort, men ønsker at du var modigere? Å begynne med småting som posters, plakater og rammer er en god start. Vi har jo alle disse tre produktene, så seg deg litt rundt for å finne det som passer nettopp for deg!

  Når du har funnet dine favoritter blant posters og plakater, er det bare å vente til de havner i postkassen! Husk at nye innredningsdetaljer tar litt ekstra plass, og du kan lettere bygge på med flere nyheter i innredningen rundt de første detaljene. Smarte tips fra oss til dere!

  Dekorer alle rom med stilige motiver!

  Noen ganger glemmer vi enkelte deler ved hjemmet vårt, som når det kommer til det å gjøre noe pent med veggene. Noen rom er vi alltid nøye med å dekorere flott, mens det er andre rom vi glemmer helt. Det er selvfølgelig supertrist, og sånn skal vi ikke ha det!

  I stedet for bare å fokusere på stuen eller soverommet, synes vi at du skal huske at det også er veldig koselig med fine plakater og posters i baderommet (man kan henge opp posters uten å begynne å banke i flisene, hvis man har fliser), på veggen i trappen og så videre. Også kjelleren kan trenge litt pynt, så på denne måten kan du skjemme bort hjemmet ditt!

  Kompletter med en vakker ramme

  Om du vil komplettere plakaten din med en diskret ramme eller ta den helt ut og skape ditt eget sølv- eller gullbilde, er selvfølgelig helt opp til deg. Hovedsaken er at ramme og motiv ikke skjærer seg. Derfor er det smart å velge en svart eller en sølvfarget ramme til et sølvfarget motiv, og en svart eller gullfarget ramme til et gullfarget. Man skal alltid matche motivet med rammen før man begynner å se på hva slags innredning bildet kan passe til. Dette fordi man ofte finner minst ett sted i hjemmet der bildet kan passe inn, mens plakaten og rammen alltid kommer til å sitte sammen.

  Vi har både matte sølv- og gulltrykk og fototrykk og mer skinnende varianter. Hvilket skal du velge da? Det kommer an på hvilket uttrykk du vil skape med bildet ditt. Et matt trykk utstråler enkelhet og matches gjerne med andre gjenstander i matt gull eller sølv. Fototrykket fanger de edle metallenes glans på en naturlig måte, mens de mer skinnende gir luksus hele veien. De blankeste trykkene er sølv- eller gullfolierte, noe som betyr at plansjens overflate har en eksklusiv tekstur som man kan "ta og føle på", til forskjell fra de matte og de fotografiske trykkene.

  Har du spørsmål vedrørende noen av våre gull- eller sølvposters? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.