Sker, vennligst vent...

Innramming - få bildet ditt akkurat slik du ønsker! Standardstørrelser og målbestilte rammer her »

Gull & Sølv posters for glamorøse vegger

Liker du gull og sølv i forskjellige utførelser? Da passer garantert en av våre glamorøse posters med små som store detaljer i de lekre nyansene perfekt! Vi har både sobert matte og prangende folierte fotomotiv. Som med alle våre plakater, finner du også disse i en rekke prisklasser som er tilpasset både små og store budsjett.

Selvfølgelig blir et sølvglitrende eller gullfarget motiv aller finest sammen med en ramme i sølv eller gull. Tenk deg et komplett innrammet gullbilde for eksempel! Ønsker du at selve motivet skal få all oppmerksomheten, anbefaler vi en helsvart ramme som skaper symmetri og kontrast.

Har du spørsmål vedrørende noen av våre gull- eller sølvposters? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

Et sølv- eller gullbilde til et glamorøst hjem

Det er ingen hemmelighet at vi mennesker har sans for glitrende ting, akkurat som skjærer. Enkelte av oss foretrekker varme gullnyanser, mens andre liker den kalde og stilrene følelsen som sølv kan gi. Når vi kjøper smykker tar vi hensyn til om vi har varm eller kald hudtone, men med plakater slipper du det problemet og kan gå for det du rett og slett synes er finest. Sånn flaks! Selvfølgelig bør du likevel vurdere hvordan det gull- eller sølvaktige kommer til å matche resten av innredningen. Interiørdetaljer i gull blir for eksempel ordentlig fint sammen med pastellfarger, mens sølv alltid funker med svart og hvitt. I det siste eksempelet kan du med fordel komplettere det rene og enkle med enkelte nyanser av lilla. Prøv deg fram for en stilsikker match!

Om du vil komplettere plakaten din med en diskret ramme eller ta den helt ut og skape ditt eget sølv- eller gullbilde, er selvfølgelig helt opp til deg. Hovedsaken er at ramme og motiv ikke skjærer seg. Derfor er det smart å velge en svart eller en sølvfarget ramme til et sølvfarget motiv, og en svart eller gullfarget ramme til et gullfarget. Man skal alltid matche motivet med rammen før man begynner å se på hva slags innredning bildet kan passe til. Dette fordi man ofte finner minst ett sted i hjemmet der bildet kan passe inn, mens plakaten og rammen alltid kommer til å sitte sammen.

Vi har både matte sølv- og gulltrykk og fototrykk og mer skinnende varianter. Hvilket skal du velge da? Det kommer an på hvilket uttrykk du vil skape med bildet ditt. Et matt trykk utstråler enkelhet og matches gjerne med andre gjenstander i matt gull eller sølv. Fototrykket fanger de edle metallenes glans på en naturlig måte, mens de mer skinnende gir luksus hele veien. De blankeste trykkene er sølv- eller gullfolierte, noe som betyr at plansjens overflate har en eksklusiv tekstur som man kan "ta og føle på", til forskjell fra de matte og de fotografiske trykkene.