Sker, vennligst vent...

Dyr & insekter - Posters med levende motiv

Viser 1 - 60 av 126 produkter
Viser 1 - 60 av 126 produkter

Vakre dyrmotiv

Ta en titt på våre storslagne plakater fra dyrenes verden! Å inkludere dyr og insekter i interiøret bidrar til økt velbehag og balanse i sinnet. Har du vanskelig for å koble av og hente deg inn når du endelig kommer hjem etter en lang dag? Da hjelper det faktisk å betrakte et harmonisk bilde av en vakker løve eller en fascinerende sommerfugl. Eller hva med en samleplakat med bilder av alle mulige typer småkryp som du ikke visste fantes! Vårt sortiment i denne kategorien inneholder mange dekorative plansjer med gjennomtenkt design til den bevisste innreder. Hvilke er dine favoritter?

Dyr er vakre og herlige å benytte som motiv på bilder og plakater. Vi hos BGA Fotobutikk tilbyr et bredt sortiment av plakater med insekter og andre dyr, og du vil finne både tegnede produkter, dyr i grafisk design og fotoprodukter. Vi tilbyr blant annet plakater med den majestetiske og modige løven, avbildninger av den sindige elefanten, den kloke uglen, kraftfulle hester, vakre sommerfugler og øyenstikkere, samt fuglen som symboliserer frihet. En plakat kan være så mye mer enn bare et fint bilde. Den kan også formidle et budskap eller en følelse.

Har du hørt om Feng Shui? Kort forklart handler det om å skape balanse i hjemmet du innreder. Når du følger læren om Feng Shui ønsker du å skape en balanse og harmoni ved valg av farger, former, materialer og plassering av møbler og ting. Uansett hvilken stil du har på hjemmeinnredningen kan du tenke på denne måten. Plakater med dyremotiv tilhører et av de fem elementene, nemlig ild. Dersom du har for få ting som symboliserer ild kan du skape passivitet. Derfor kan det passe utmerket å komplementere hjemmeinnredningen din med plakater eller canvasbilder av dyr dersom du vil tilføre litt ekstra energi!

I denne kategorien tilbyr vi mange ulike typer produkter. Alt fra plakater du selv kan velge om og hvordan du vil ramme inn, til flotte ferdigmonterte canvasbilder som gir et ekstra fint inntrykk på en vegg der de virkelig får synes, for eksempel over sofaen eller sengen. Vi tilbyr både humoristiske motiv, og motiv som gir en følelse av ro, energi eller kraft. Hvilken atmosfære ønsker du å skape i rommet du innreder?

I det øvrige sortimentet vårt finner du passende produkter, slik som rammer av god kvalitet i ulike størrelser og utførelser samt passepartouter. Vi håndterer også bestillinger etter mål. Ta gjerne en titt rundt i vår mest dyriske kategori for å finne favoritten din når du skal kjøpe en plakat med dyremotiv!

 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal få personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.