• Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • LED-belysning med dimmer
  • Kan vinkles

KAILA Sminkespeil Hollywood 12 Sølv 30x41 cm

  • Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • LED-belysning med dimmer
  • Kan vinkles
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
960
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Veggfeste
Nei
Watt
12
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2700 g

Med et luksuriøst sminkespeil med innebygd belysning kan du gjøre deg klar på en mer behagelig måte. Dette sølvfargede speilet har belysning i form av 12 LED-lyspærer som rammer inn speilflaten, noe som gir speilets utseende en blanding av stilren minimalisme og Hollywood-glamour. Speilbelysningen er også justerbar, og du kan endre fargetemperatur og dimme lyset slik du vil. Det gjør du ved hjelp av touch-knappene på forsiden av speilet, der knappen merket med ”M” justerer fargetemperaturen, og knappen merket med ”P” dimmer lyset. Du slår også av og på speilbelysningen med en touch-knapp.

Dette sminkespeilet har flott design med fot, som lar deg vinkle den 30x41 cm store speilflaten utover eller innover. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056937

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.