• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • USB-port til lading av smarttelefon

KAILA Sminkespeil Hollywood 14 Sølv 60x50 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • USB-port til lading av smarttelefon
2299 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
2 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1120
Materiale
Metall
Speilmål
60x50 cm
Størrelse
60x50 cm
Opphengning 
Liggende
Veggfeste
Ja
Yttermål
60x52 cm
Vekt
4500 g

Dette er et stilsikkert sminkespeil som kommer til å bli en fin interiørdetalj i alle hjemmets rom. Den tynne sølvrammen rundt den 60x50 cm store speilflaten skaper et veldig stilrent uttrykk, samtidig som de 14 runde LED-lyspærene rundt speilkantene gir en eksklusiv følelse. På den ene siden av speilet er det en USB-port som lar deg lade de smarte enhetene dine gjennom USB-tilkobling.

Den integrerte LED-belysningen kan enkelt justeres etter dine behov. Ved hjelp av touch-knappen merket med ”M” kan du stille inn lysets fargetemperatur, og med touch-knappen merket med ”P” kan du dimme belysningen.

Den sølvfargede foten kan tas av, noe som gjør at dette speilet også kan bli et luksuriøst veggspeil. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056952

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.