• LED-belysning med dimmer
  • Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • Kan vinkles

KAILA Sminkespeil Hollywood 6 Roségull 25x30 cm

  • LED-belysning med dimmer
  • Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • Kan vinkles
1899 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale
Metall
Speilmål
25x30 cm
Størrelse
28x35 cm
Veggfeste
Nei
Watt
6
Yttermål
28x35 cm
Vekt
1620 g

Planlegger du å lage et luksuriøst sminkehjørne i hjemmet ditt? Da passer dette sminkespeilet med vakker roségullfarge helt perfekt. Speilet har innebygd LED-belysning og en 25x30 cm stor speilflate som kan vinkles.

Den både praktiske og dekorative LED-belysningen består av 6 lyspærer som er plassert langs speilkanten. For å slå på lyset trykker du på touch-knappen midt på speilet. Der er det også touch-knapper til justering av fargetemperatur og lysstyrke. "M"-knappen justerer lysets fargetemperatur og "P"-knappen stiller inn lysstyrken. Speilet plasseres stående og kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056936

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.