• Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom

KAILA Sminkespeil LED m. Bluetoothhögtalare Hvit 18x30 cm

  • Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom
659.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
18x30 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
18x29 cm
Vekt
550 g

Liker du å høre på musikk samtidig som du gjør deg klar foran speilet om morgenen? Dette sminkespeilet har innebygd Bluetooth-høyttaler som lar deg koble til telefonen via Bluetooth-tilkobling for å kunne lytte til de beste spillelistene dine. Du kan både skru volumet opp og ned, pause musikken, bytte sang og ta imot samtaler – alt ved hjelp av knappene på baksiden av speilet.

Speilet har en nett størrelse med en speilflate på 16,5x25 cm, som gjør at det enkelt kan flyttes rundt. Speilflaten kan både vris og vinkles for at du skal kunne stille inn en vinkel som passer for deg. Det følger med et mindre speil med 2x og 3x zoom, som kan brukes alene eller festes til glasset på det store speilet. Dette sminkespeilet har dessuten innebygd LED-belysning som gir et kaldt hvitt lys på ansiktet når du speiler deg. Belysningen kan slås av og på via en av-/på-knapp på baksiden av speilet, og du kan også dimme lyset. Speilet drives av et innebygd litium-ion-batteri som lades opp via USB-tilkobling. Ladekabel er inkludert.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056979

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.