• Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom

KAILA Sminkespeil LED m. Bluetoothhögtalare Roségull 18x30 cm

  • Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom
659.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
18x30 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
18x29 cm
Vekt
550 g

Dette er et sminkespeil med innebygd belysning og Bluetoothøyttaler – perfekt for deg som liker å sminke deg samtidig som du hører på god musikk. Du kobler til smarttelefonen via Bluetooth, og kan deretter spille de beste spillelistene dine gjennom høyttaleren. På baksiden av speilet er det knapper som lar deg endre volum, bytte sang, pause musikken eller ta imot samtaler.

Speilet er også veldig fleksibelt – speilflaten kan vinkles slik du vil og belysningen kan dimmes. For å dimme lyset holder du på speilets touch-knapp i noen sekunder. Speilet drives av et innebygd batteri som lades opp med ladekabelen som følger med.

Dette speilet har en trendy roségullfarge. I tillegg til hovedspeilet følger det også med et lite speil med 2x og 3x zoom. Det kan festes til glasset på det store speilet, eller brukes alene.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056981

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.