• Sminkespeil fra KAILA, med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Speilet kan vinkles

KAILA Sminkespeil Soft Corner LED Svart 60x52 cm

  • Sminkespeil fra KAILA, med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Speilet kan vinkles
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
12 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1200
Materiale
Metall
Speilmål
58x46 cm
Størrelse
60x50 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
58x48 cm
Vekt
6200 g

Dette sminkespeilet gir et behagelig lys med 3000K-6000K når du speiler deg - samtidig som det er en flott interiørdetalj som forgyller ethvert rom. Den innebygde LED-belysningen er plassert som en elegant ramme rundt speilflaten, og for at du skal få større fleksibilitet kan du både dimme belysningen og stille inn fargetemperaturen. Lysinnstillingene gjøres via touch-knappene på speilflatens nedre kant. De er markert med bokstaver, "P" for justering av lysstyrke og "M" for innstilling av lystemperatur. Det er også en av-/på-knapp til å slå av og på speilbelysningen med. Strømtilkobling gjøres via stikkontakt.

Sminkespeilet er laget av svartfarget metall med et fotstativ som gjør at det kan plasseres stående på en flat overflate. Den 58x46 cm store speilflaten kan vinkles til den stillingen du foretrekker. På den nedre kanten av speilet er et USB-uttak slik at du kan lade smarttelefonen samtidig som du speiler deg.

KAILA er et nytt svensk merke som satser på stilige interiørdetaljer av høy kvalitet med stilrent svensk design til moderne hjem!

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057004

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.