Kart & byer - Posters for en vagabond

(118)

Posters med kart og bykart er alltid gøy, da man kan velge ut det som passer en selv best. Vil du ha et klassisk fint verdenskart? Et kart over en mindre by i Norge som for eksempel Lillehammer eller Grimstad? Kanskje et par av dine favorittbyer i hele verden? Paris? New York? En blanding? Det er opp til deg.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 118 produkter
  Viser 1 - 100 av 118 produkter

  Flotte bykart og bymotiver

  At det er fint med alle slagsposters og plakater, er ikke noe nytt, det er noe alle vet! Det er superkult å dekorere hjemmet med små innredningsdetaljer som dette, synes ikke du også? Vi liker det virkelig godt, og vi vet at det er mange av dere som er enig med oss!

  Hvorfor utføre store prosjekter med nye møbler når man kan dekorere mer enn nok med bare posters og plakater? Hos oss finner du det meste, som for eksempel posters og bilder av verdenskart og bykart. Her hos oss er det lett å finne motiver som stemmer overens med din personlighet og stil. Vi kan derfor med glede informere om at du kommer til å finne godbiter hos oss som faller i smake hos hele familien!

  Vær modig med innredningen

  Noen er modigere enn andre når det kommer til dette med innredning. Det er nødvendigvis ikke dårlig at man ikke er modig, for man kan kanskje helt enkelt trives med det sikre og vanlige. Det er noe annet dersom man føler for å være litt modigere.

  Hvis du vil ta flere sjanser enn det du har gjort til nå, er det god anledning for det her hos oss! Vi har nemlig posters for enhver smak, enten du er modig eller ikke! Våre posters og plakater med verdenskart og bykart er naturligvis svært kule, men vi har også mye annet bra å tilby!

  Når man finner riktig poster til riktig vegg!

  Man blir alltid litt ekstra glad når man finner de rette innredningsdetaljene som bidrar til å løfte hjemmet! Det som er så fint, er at det ikke trengs så mye for at det skal kunne skje. Det holder ofte med små og rimelige ting, som posters, plakater, rammer, vaser, planter og så videre. Det høres lite ute, men det er mer enn nok med et par småting for å skape en ny følelse.

  Vi vet at nettopp disse småtingene som vi selger, kan utgjøre en stor forskjell, ettersom vi ser det hver eneste dag! Se på inspirasjonsbildene våre som hører med til hver poster med bykart, verdenskart eller hva det nå skulle være. Det er bare å klikke på posteren du liker, og deretter se hvordan den ser ut når den henger på veggen.

  Ulike stiler i ulike rom

  Hvis hjemmet ditt har mange rom, kan du gå for litt forskjellige temaer eller stiler. Det er ganske kult, ettersom det betyr at man får en mye finere atmosfære i hjemmet. Selvsagt kan man være begeistret for noe bestemt, men det er bra å kunne tenke seg noe annet enn bare favoritten. Dersom man for eksempel elsker et rosa og blomstrete hjem, kan det være kult å bryte av med en poster som har et litt tøffere preg, ellers kan det bli altfor mye av det romantiske og vice versa.

  Noen motiver tar oss tilbake til drømmene våre, og det er denne typen motiver vi skal ta godt vare på. Det skal også være plass til bare å sitte hjemme, slappe av og drømme seg bort. Og hva kan vel passe bedre til det enn en kul poster med motiv av et verdenskart? Det er helt perfekt å drømme seg bort til nye spennende land på den måten!

  Hvis du faller for en av våre posters og vil ha den som plakat hjemme, men at den ikke helt stemmer overens med resten av innredningen, har vi ett tips, og det er å la være å bry seg! Et hjem blir mye vakrere og mer personlig dersom man tør å blande inn litt av hvert. Og man skal kjenne på magefølelsen mer enn å titte i et innredningsukeblad, det er det som skaper et ekte hjem!

  Utmerket måte å føle seg hjemme på!

  Vi synes det er kult med disse postersene, som viser forskjellige byer der man kan kjøpe den postersen som forestiller nettopp ens egen by. Enten kan det være et kart over byen man kommer fra, eller over stedet der man bor for tiden. Uansett hva, så blir dette et litt kult innslag på veggene!

  Mange flytter til en helt ny by når det for eksempel er tid for å studere. Det passer dermed utmerket å ha en poster av dette slaget med seg! Det er bare å henge den opp, og deretter kan man se på sine favorittsteder når man vil. Man blir definitivt i bedre humør på denne måten, og man får litt hjemlengsel.

  At disse plakatene til og med er fine, gjør knapt saken verre, det er bare å takke og ta imot!

  Rammenes være eller ikke være

  Så hvordan er det med rammer? Er det noe man bør sørge for å kjøpe samtidig? Er det overhodet noe man skal ha? Man hopper kanskje gjerne over rammer, men det blir ofte finere hvis man velger å ramme inn plakatene sine. Det gir inntrykk av at det ligger litt mer tanke bak, og det er aldri feil!

  En måte å løse spørsmålet rundt rammer på, er å velge både med og uten rammer. Noen plakater passer bedre med rammer, mens andre er finere uten. Det gjelder bare å finne den rette balansen mellom plakatene og gjøre det man selv liker best!

  Pent verdenskart eller bykart over New York?

  Vi har mange ulike modeller av verdenskart, for eksempel med tiltalende sitater som «We are the world» eller «You are my whole world». Selvsagt tilbyr vi også verdenskart uten sitater dersom du foretrekker det, og du kan velge mellom ulike farger. Hva sies om et verdenskart i svart, rosa, grønt, gull eller grått? Dersom du ønsker deg en enda mer moderne vri, har vi spennende verdenskart der landene er bygget opp av navnene sine i tekst. Sortimentet stopper for øvrig ikke med verdenskartene. Hos oss finner du selvsagt også plansjer med kart over ulike byer.

  I sortimentet finner du både svarthvite, pastell og fargerike motiv. Hvis du vil komponere et komplett bilde, anbefaler vi at du velger en ramme hvor fargen først og fremst matcher fargene i trykket og dernest passer sammen med den øvrige innredningen din.

  Har du falt for en spesiell storby? Er det New York som er storfavoritten? Eller kanskje Paris, Stockholm, London, Roma eller København? Her tilbyr vi plakater med kart over flere av de mest populære storbyene i verden. Ikke bare er disse plakatene dekorative på veggen eller hyllen, du har nå også sjansen til å bli skikkelig proff på å finne fram til riktig gate på ditt neste besøk i storbyen!