Lilla rammer

(68)

Liker du lilla? Vil du pryde veggen din med en lilla ramme? Da har vi sikkert noe i vårt sortiment som passer for deg. Vi har lilla rammer i mange forskjellige størrelser, med tynn eller bred ramme og med plass til ett eller flere bilder.

Bildestørrelse
Materiale
Farge
Fargenyanse
Rammens blankhet
Treslag
Type glass
Støttefot medfølger
Passepartout medfølger
Plass til
Opphengning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Bildestørrelse
  • Materiale
  • Farge
  • Fargenyanse
  • Listens dybde
   [mm]
  • Listens bredde
   [mm]
  • Rammens blankhet
  • Treslag
  • Type glass
  • Støttefot medfølger
  • Passepartout medfølger
  • Plass til
  • Opphengning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 68 produkter
  Ramme Vince Lilla - Valgfri størrelse

  Ramme Vince Lilla - Valgfri størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036936 in admin

  Listens bredde: 18 mm / Listens dybde: 16 mm

  Fra 399.90 ,-
  Maksmål: 50x70 cm
  Ramme Dorset Lilla - Valgfri størrelse

  Ramme Dorset Lilla - Valgfri størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061063 in admin

  Listens bredde: 23 mm / Listens dybde: 13 mm

  Fra 399.90 ,-
  Maksmål: 100x140 cm
  Ramme Cornwall Lilla - Valgfri Størrelse

  Ramme Cornwall Lilla - Valgfri Størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061312 in admin

  Listens bredde: 23 mm / Listens dybde: 13 mm

  Fra 399.90 ,-
  Maksmål: 100x140 cm
  Viser 68 produkter

  Lilla rammer

  Lilla er en farge mange liker, og det er ikke så rart! Å ha et lite glimt av lilla i innredningen gir et herlig og lekkert løft! Som du kan se, har vi litt av hvert å velge mellom blant våre lilla rammer. Du kommer dermed uten tvil til å finne både en og flere som passer nettopp deg!

  Ikke vær redd for litt farge!

  Det er alltid kult med litt farge, og man skal ikke være redd for å «krydre» hjemmet en anelse. Utenfor Skandinavia ser vi betydelig mer farge i innredningen, og det er vel herlig? Alt kan ikke alltid være stilrent og hvitt, men av og til trengs litt piff og noen fargeklatter for at hjemmet skal føles levende.

  Synes du det er vanskelig å velge nøyaktig hvilke farger du vil ha i hjemmet ditt? Det eneste vi har å si om den saken, er at du bør velge med hjertet! Vi kan dette med farger og rammer, enten det er en lilla ramme eller om det er en bilderamme i en annen kul farge det dreier seg om. Motivet kommer garantert til å bli gnistrende flott om du tør å satse på noe fargerikt!

  Ulike farger på samme vegg?

  Å ha mange rammer i ulike farger på en og samme vegg, blir kanonfint og kult dersom man velger riktig. Vi har mange lilla rammer og en mengde andre flotte farger som for eksempel turkis, rosa, rød med mer.

  Hvis du satser på å blande mange forskjellige farger på rammer, kan du like gjerne slå deg løs med mange motiver også, ikke sant? Det er jo skikkelig kult å satse på litt mindre spreke farger hvis du har fargerike rammer, men det er også kult å satse på enda mer farge.

  Nettopp lilla er en farge som passer veldig godt sammen med mange andre farger. Den gjør seg veldig godt sammen med for eksempel sølv eller gull. En lilla ramme er altså en ramme som kan passe sammen med mye!

  Posters som passer til lilla rammer

  Vi har mange superfine posters som passer perfekt til en lilla ramme! Og så er det naturligvis også slik at hvis man liker lilla svært godt, passer jo alt godt sammen uansett!

  Når man forgyller hjemmet sitt med ting som lilla rammer, blir man også gladere når man kommer hjem. Et sterilt hjem uten fargeklatter er jo ikke akkurat det morsomste som finnes, eller hva?

  Trendy er ikke alltid best

  Trender kommer og går, og skal man holde styr på dem, må man bytte både rammer og andre ting i hjemmet nesten hele tiden. Hvis man i stedet sørger for å fylle hjemmet sitt med ting man liker og blir glad av, blir man ikke så lei. Men man vil alltid synes det er kult å komme hjem!

  Liker du lilla og lilla rammer, kan det være smart å investere i nettopp det, selv om det for anledningen ikke er den mest trendy fargen. En ting vi er sikre på når det gjelder trender, er at de forandrer seg hele tiden. Det som er trendy i dag, er ikke trendy i morgen, og vice versa. Av den grunn er det i stedet smart å satse på favorittfargene sine!