Naturbilder & vakre landskap

(345)

Liker du bilder med naturmotiv? Liker du landskapsposters? Da skal du ta en titt lenger ned på siden – vi har nemlig veldig mange fine posters med forskjellige slags landskapsmotiv og naturbilder. Du kan velge mellom alt fra klassiske motiv som passer overalt til motiv med mer moderne og trendy touch, for å sørge for at alle skal kunne finne rett følelse og rett stil.

Sjekk ut hva vi har å tilby lenger ned og velg deretter ut dine favoritter. Blir det med eller uten ramme? Velger du en abstrakt og romantisk poster? Blir det hav eller blir det skog? Noe annet? Det er bare du som vet.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 345 produkter
  Viser 1 - 100 av 345 produkter

  Plakater med naturmotiv

  Hvis du elsker vakre vidder, da er det plakater med naturmotiv du bør velge! Man trekkes øyeblikkelig inn i en annen verden med disse plakatene, for det er nettopp dette herlige temaet på bildene som gjør at man får lyst til å bestille en reise med en gang! Kult å kjøpe posters og plakater som gjør at man blir lysten på å reise, ikke sant?

  Alle posters som gjør at man kommer i godt humør, er bra å ha, for man skal ha et hjem som gjør at man blir glad og i godt humør. Hva kan vel være bedre enn å bli oppmuntret så snart man bare ser på veggene sine? Ikke mye! Også andre innredningsdetaljer er viktige, så tenk på at du skal innrede hjemmet ditt med motiver og innredning som i høyeste alminnelighet passer nettopp deg.

  Trendy posters

  Trender kommer og går, men ens egen stil ofte består. Jo visst er det morsomt å finne litt nye trender til innredningen hjemme, men det finnes ofte en grunntanke som bygger på stilen man har. Å plukke ut små detaljer som er kule og trendy, er perfekt fordi de er lette å bytte ut senere når man ønsker nye detaljer for en ny stil.

  Hvis man satser for mye på én trend, kan det fort bli dyrt å forandre i hjemmet når trenden er snudd. Men velger man å oppdatere hjemmet med for eksempel plakater med naturmotiv eller et av våre andre motiver, er det perfekt!

  Så snart man er litt lei av for eksempel gulldetaljer, ananas, pastell eller annet, da er det bare å bytte ut sine posters og plakater med nye fine varianter. Det kan ikke bli bedre! Det er så utrolig lett å fornye hjemmet sitt på denne måten, og rimelig er det også! Altså helt perfekt! Det er kult for oss å kunne tilby dere dette!

  Rimelig og fint!

  Er det ikke herlig å finne ting som er både fine og rimelige? Det beste med dette er at denne kombinasjonen faktisk er mulig, selv om man kanskje trodde det var umulig. Ofte må man jo betale litt mer for vakre ting, men når det kommer til posters og rammer, som er nettopp det vi selger, så er det annerledes!

  Ettersom det ikke er et stort møbel eller liknende det dreier seg om, kan man få veldig mye for pengene her. Du kan velge blant mange motiver og forskjellige posters du kan legge i handlekurven din. Selv om du velger mange forskjellige sorter, kommer det ikke til å koste deg så mye. Vi tilbyr altså hurtig oppgradering av hjemmet ditt for en rimelig penge som ikke kommer til å grave hull i lommeboken!

  Lei av innredningen hjemme?

  Når man er lei av hvordan det ser ut hjemme, er det lett sette seg fast i tanker om at man trenger å foreta store og dyre forandringer. Kjenner du deg igjen? Det er veldig vanlig, så vi går ut fra at mange av dere nikker gjenkjennende. Men er det virkelig slik? Må man virkelig bygge rommet halvveis om for at det skal føles nytt og friskt? Svaret er naturligvis nei. Man trenger ikke å gå all in, det er mer enn nok med noen nye posters og for eksempel et par plakater med naturmotiv.

  Blant våre posters i nettopp denne kategorien finner du fjell, vann, skog, blomster, palmer, elver, broer, fugler samt vakre tåkete naturbilder med mer. Uansett hvordan man snur og vender på det, så passer minst ett av disse motivene for deg. Det er ganske enkelt et for stort utvalg til at du ikke skal kunne finne et som er riktig for deg!

  Se deg rundt hjemme og finn ut hva du ønsker å fornye i første omgang. Har du gått lei fargene i rommet? Da kan du kjøpe mange nye posters her hos oss i andre farger for dekorere med noe nytt. Et godt alternativ er å blande slik at du både får et vakkert naturmotiv og andre fine mønstre i samme rom.

  Gi mer plass til dine posters!

  Dere som følger litt med i trender når det kommer til innredning, vet at det over lengre tid har vært veldig trendy med bildevegger. Dette synes vi er superbra, da vi har mange lekre ting for dere som planlegger en skikkelig fin bildevegg hjemme!

  Vi synes alltid at det beste er å mikse og matche, fordi det skaper meget god dynamikk i innredningen. Sats gjerne på å blande fritt blant forskjellige motiver, fargeskalaer med mer. Man blir så utrolig glad når man helg plutselig oppdager at veggen i svart hvitt har fått noe gult på seg, eller når gull og svart pynter en ellers pastellfarget bildevegg. Det er bare å prøve, så får du se!

  Så mange forskjellige farger!

  Hos oss kan du finne plakater med naturmotiv samt motiver i alle regnbuens farger! Det skal mye til for at du ikke finner det du ser etter når det kommer til farger og nyanser, og det er kjempekult for oss å kunne tilby nettopp dette!

  Vi vet at de fleste allerede har funnet sine favorittfarger, men med posters og plakater er det så utrolig spennende fordi man lett kan falle for en variant som ikke er i farger som man vanligvis liker. Det synes vi er veldig interessant, og vi merker at det stemmer for kundene våre i mange tilfeller. Ikke vær redd for å velge en farge som du vanligvis ikke liker. Prøv da vel!

  Innred og føl nærhet til naturen

  Bilder og posters som viser naturbilder av forskjellig slag har alltid vært et populært innslag i hjem og innredning. Det er ingen tilfeldighet. Naturen er storslagen og har en stor betydning i livene våre. Ved å ta litt av naturen inn i våre hjem kan vi gi oss selv en sjanse til å koble av. Prints med landskap og natur er vakre å pryde hjemmet ditt med, og her har vi utviklet et sortiment av praktfulle og dekorative bilder av naturens undre. Perfekt når du vil drømme deg bort en stund.

  Her finner du produkter med natur og landskapsmotiv som utgangspunkt. Motiver som alle vekker en herlig ro og en skjønn følelse hos oss alle, er plakater og bilder av vann og planteliv. Bildene sender et ubevisst signal som vi assosierer med harmoni, ro og drømmer. Derfor har vi valgt å tilby flere vakre motiver med nettopp vann og grønne planter. Også plakater av himmel, enger og fjell har den samme effekten på oss. Det gir også liv til rommet og skaper en balanse i hjemmet. De vakre plakatene våre med naturmotiver passer i alle rommene i hjemmet - stua, kjøkkenet, spisestua, soverommet eller barnerommet. Også veggen på badet kan pyntes opp med en plakat med motiv av et landskap eller et annet naturmotiv.

  Til plakatene våre tilbyr vi også rammer som passer perfekt for å forsterke motivet, men også for å skape en følelse av helhet. Ta en titt i rammekategorien for å mikse og matche til den øvrige innredningen din.

  Perfekt i store størrelser

  Flere av produktene i denne kategorien egner seg ekstra godt å bestille i skikkelig stor størrelse. Da plasseres bildet med fordel på en sentral plass i hjemmet for å skape et massivt inntrykk. Motivene vekker ofte følelser som gjør at man drømmer seg bort en liten stund, og selv om du elsker hjemmet ditt kan det være herlig å drømme seg bort til et annet, spennende sted. I sortimentet tilbyr vi herlige plakater av eksotiske steder som minner om en øde øy, massive fjellpartier, et enslig tre, snødekte miljøer, en ensom skog eller varmende sand mellom tærne. Hvor skulle du ønske at du var akkurat nå?

  Utenom spennende steder har vi også plakater som forestiller enslige motiver slik som blader, fjær og blomster. Har du ikke sluppet inn naturen i hjemmet ditt tidligere, så anbefaler vi definitivt at du tar en titt på denne kategorien for å la deg inspirere. Kanskje finner du drømmestedet ditt blant produktene våre?

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.