Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Passepartouter - egne mål

Her bestiller du raskt og enkelt målbestilte passepartouter til dine bilder. Vi lager alle passepartouter selv og de er selvfølgelig syrefrie.

89 Produkter
Viser 1 - 60 av 89 produkter

Vi skreddersyr passepartouter for deg

Noen ganger har du et bilde du liker spesielt godt, men hvis størrelsen ikke følger noen standard mål står man ovenfor en liten utfordring. Da kan det være overraskende vanskelig å finne en elegant ramme som passer, og spesielt en passepartout som står i stil med bildet. Det er viktig at en passepartout passer nøyaktig til bildet og får ut det vakreste av motivet. Hos oss har du muligheten til å spesialtilpasse din passepartout i akkurat den størrelsen du trenger. Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit. Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning. Selvfølgelig er alle våre passepartouter syrefrie med en nøytral pH-verdi, noe som betyr at bildene dine vil vare lengre.-Klikk her- for å lære mer om passepartout.

Våre passepartouter er tilgjengelige i en rekke sterke farger som gjør det mulig å tilpasse bildet til møblene og det interiøret du allerede har. Eller hvorfor ikke velge en passepartout som vekker frem en vakker kontrast mot det nye bakgrunnsbildet i et nyrenovert rom? Blant de fargene som du kan velge mellom når du bestiller din passepartout hos oss er for eksempel blå, grønn, rød, grå og rosa. Vi tilbyr farger som passer de fleste smaker og interiørstiler, så du vil sikkert finne en som du faller pladask for!

Materialet rundt dine kjære bilder er av stor betydning, ettersom det for eksempel kan være syre i selve papplaten, som kan bidra til å skade bildet ditt. Vi har lang erfaring med fotoprodukter og forstår verdien av bildene dine. Derfor er alle produkter og passepartouter du finner hos oss syrefrie og pH nøytrale - alt for å øke bildets levetid. Hos oss kan du alltid stole på at produktene er designet og nøye utvalgt, for vi har nettopp dine bilder i tankene når vi velger ut hva vi ønsker å selge i vår butikk.