Sett favorittmotivene dine I fokus: bruk en passepartout!

En passepartout er en form for innramming som legges mellom motivet og glasset i en bilderamme. Ikke bare setter det motivet i fokus, det gir også hele bildet en luftig og elegant følelse. En velvalgt passepartout kan også være med på å skape en harmonisk sammenkobling mellom bildet og interiøret som omgir det.

Så hvis du vil gi favorittbildene dine den oppmerksomheten de fortjener, bør du vurdere å bruke en passepartout.  Du vil bli overrasket over forskjellen det utgjør i utseendet til bildet ditt og i hjemmeinnredningen. Sett favorittmotivet ditt i fokus og lag en elegant innramming med passepartout i dag! 

 


5 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR VELGE EN PASSEPARTOUT

FRAMHEVER MOTIVET: Med en passepartout kan du sette favorittbildet ditt i fokus, og det kan virkelig få frem detaljene, dybden og følelsen i bildet.

SKAPER EFFEKT: En smal passepartout kan skape en moderne og minimalistisk look, mens en bredere passepartout gir en mer tradisjonell og klassisk følelse - velg effekten som passer for deg!

GIR EN ELEGANT TOUCH: En passepartout er en fin detalj i bilderammen din, som får bildene til å se mer sofistikerte ut.

SKAPER KONTRAST: En hvit passepartout kan skape en vakker kontrast til mørke og sterke farger i bildet ditt.Har du en ramme i samme farge som motivet, er passepartouten også med på å skape en luftigere innramming.

BESKYTTER BILDET DITT: En passepartout gir litt ekstra avstand mellom bildet og rammeglasset, noe som bidrar til å beskytte bildet mot støv, fuktighet og skader.

 

TILL PASSEPARTOUTER  » 

 

 

NÅR KAN EN PASSEPARTOUT BLI OVERFLØDIG?

Bruken av passepartout er en smakssak, og til tross for fordelene er det også situasjoner hvor den ikke fyller sin funksjon på samme måte. Et eksempel på dette er for betydelig mindre bilder, hvor passepartouten istedenfor å skape fokus og en stilren kontrast, kan ha motsatt effekt og ta for mye av fokuset. Da kan motivet du vil framheve havne i skyggen. 

Til syvende og sist er en passepartout en enkel og effektiv måte å fremheve bildet ditt på. Uansett om det er et familiebilde eller et verdifullt kunstverk, kommer passepartoutene dine til å beskytte og forbedre motivene på en måte som gjør at de virkelig blir blikkfang i hjemmet, på hytta eller kontoret.

 

GUIDE: SLIK VELGER DU RIKTIG PASSEPARTOUT TIL BILDERAMMEN DIN

Hvordan gjør en og hvordan bør en tenke når en velger passepartout? Å velge passepartout til bilderammen trenger ikke å være komplisert eller tidkrevende. Det kan faktisk være ganske enkelt hvis du vet hvordan du skal tenke. Her er noen enkle trinn for å velge den perfekte passepartouten til bildet ditt:

TRINN 1: VELG PASSEPARTOUTSTØRRELSE

For å få en perfekt innramming må passepartouten du velger ha innvendige mål som er 1 cm mindre enn bildestørrelsen til motivene dine.
Hvis bildet ditt for eksempel er 30x40 cm, må passepartouten du velger ha innvendige mål på 29x39 cm.

TRINN 2: VELG RIKTIG FARGE OG MATERIALE.

Tenk på hvilken farge som passer best til bildet og rammen.
Vanligvis brukes hvite passepartouter, men det er også mange andre farger å velge mellom.

TRINN 3: VELG RIKTIG RAMMESTØRRELSE.

Det er lett å se hvilken ramme som passer til hvilken passepartout.
En tommelfingerregel er at de ytre målene til passepartouten alltid skal være de samme som rammens mål.
Den informasjonen kan du se i produktinformasjonen på nettsiden - enklere enn det blir det ikke!

 

TIL PASSEPARTOUTVELGEREN »

 

OPPDAG VÅRT BREDE UTVALG AV PASSEPARTOUTER!

Vi har et stort utvalg av passepartouter til alle hjem og stiler. Enten du foretrekker en klassisk hvit variant, en modell med elegant kremfarge, eller en passepartout med en leken fargenyanse, har vi det du trenger for at kunstverkene og fotografiene dine skal bli mer iøyenfallende.Velkommen inn og finn din favoritt i dag!