Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Sølvrammer

En sølvrramme kan aldri slå feil. Sølv passer like godt inn i et hypermoderne hjem som følger de nyeste innredningstrendene, som i et klassisk og tidløst hjem.

Vi har over tusen forskjellige sølvrammer i sortimentet vårt, og vi tør dermed å påstå at det finnes en ramme for enhver smak og alle slags ønsker.

1039 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 1039 produkter

Litt luksus med en stilren sølvramme

Fine sølvrammer i 50x70 cmSkap en stilfull atmosfære ved hjelp av rammer i skinnende sølv! Her har vi samlet alle våre elegante sølvrammer, som hver og en fremhever bildene dine samtidig som de tilfører litt luksus. Rammene er svært populære å bruke til for eksempel bryllupsbilder, bilder fra dåpen eller svart/hvite posters.

Vil du ha en enkel ramme som fungerer i alle omgivelser, en med klassisk design, eller en mønstret og prangende? Hos oss finner du alle mulige design og størrelser, noe som gjør at vi tør å love at det finnes minst en sølvramme som passer akkurat deg. Velg mellom materialene aluminium, glass, kompositt, metall og tre.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

Ettersom vi har Nordens største sortiment av rammer, finner du selvfølgelig alle mulige typer rammer som skinner i sølv. Match gjerne sølvrammene med interiørdetaljer i svart, hvitt og grått. Senere kan du variere med enkelte fargeklatter i form av for eksempel blomster, pledd og pynteputer. Resultatet blir svært glamorøst og du får en stilren følelse i rommet. Hvis du ikke er redd for å ta i når det kommer til interiør, kan du enkelt skape en koselig atmosfære når du kombinerer mønstrete sølvrammer med blomstrete eller grafisk mønstrede tekstiler.

I utvalget finner du både nette og enkle rammer som ikke tar alt for mye oppmerksomhet, og mer dekorative varianter med brede, mønstrede lister. Vil du ha noe tidløst har vi sølvrammer med klassisk design. Har du flere bilder som går under samme tema, kan du med fordel sette dem i en fin collageramme.

Hva slags materiale skal du velge da? Hos oss finner du rammer i aluminium, kompositt, metall, nysølv og tre. Aluminium er et lett materiale som gjør at rammen føles nett selv om du velger en med noe bredere list. Kompositt, som er det samme som plast, veier lite i forhold til størrelse, samtidig som det gjør rammen relativt slitesterk. Metall velger du for en stødig ramme som tilfører en ekstra luksuriøs følelse. Nysølv er en blanding av kobber, sink og nikkel i en herlig, skinnende nyanse. Vil du gjerne ha en ramme som puster, velger du selvsagt tre.