Svart/hvite bilder med stilrene motiv

(377)

Er du på jakt etter svart/hvite posters? Vil du ha et bredt sortiment å velge mellom? Da har du kommet helt rett. Vi har mange forskjellige fine prints i svart/hvitt – for å sørge for at du skal kunne finne posters som passer stilen din og hjemmet ditt.

Sjekk ut utvalget lenger ned og velg deretter ut posters som fanger akkurat ditt blikk. Vi har alt fra svart/hvite fotoposters med nusselige små dyr til abstrakte svart/hvite kunstmotiv. Her finnes noe for alle og enhver. Hvilke blir dine favoritter? Det vet bare du.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 377 produkter
  Viser 1 - 100 av 377 produkter

  Svarte og hvite posters og plakater for enhver vegg

  Hvis det er én ting vi vet med sikkerhet, så er det at det er flere enn oss som liker svarte og hvite posters, bilder og plakater svært godt. Med prints i svart og hvit farge får man en stilsikker og god følelse i rommet man velger å plassere dem i. Det er med andre ord veldig lettplasserte posters, og det er jo bra!

  Med lettplasserte innredningsdetaljer kan man alltid flytte litt rundt på dem hvis man synes de har gjort det de skal i det ene rommet. Enkelte ting man har hjemme, er for fine til å kvitte seg med, men de kan lett bytte rom eller liknende bare for å gi den plutselige følelsen av noe helt nytt.

  Lekre prints har alltid en sikker plass i hjemmet!

  Som vi nettopp var inne på, så har svarte og hvite prints alltid en sikker plass i hjemmet. De passer helt enkelt overalt, og det synes vi man skal ta vare på! Som du allerede vet, er vi helt for det å ha posters og plakater for det meste overalt i hjemmet. Det er svart hvitt som gjelder når det handler om å gjøre det ekstra lett å plassere sine prints.

  Har du ikke dekorert baderommet tilstrekkelig? Så heng opp noen fine posters! Er det entreen som ser litt tom ut? Slå deg løs på den også! De rommene som man av og til glemmer i all hast, glemmes fordi man er fullt opptatt med å innrede typisk soverom og stue, som også krever din oppmerksomhet! La inspirasjonen flyte fritt slik at alle rommene i hjemmet ditt får den riktige behandlingen. Det er vårt råd!

  Så mange forskjellige stiler!

  Når det kommer til våre svarte og hvite posters, bilder og plakater, kommer de i alle forskjellige stiler du kan tenke deg! Det spiller med andre ord ingen rolle hvilken type stil du har, siden vi har noe for alle! Vil du ha svart hvitt, har vi det også. Det er i alle fall sikkert!

  Vi har motiver av både ballettdansere, dyr, natur, portretter og mye annet kult. Du kan altså med letthet finne mange forskjellige motiver som passer godt inn i hjemmet ditt. For at det skal bli enda bedre, har vi også mange trykk med samme tema som gjør at det blir enda lettere å matche nøyaktig det man vil ha. Jo visst er det kult når man kan få alt til å matche akkurat som man vil? Det synes i alle fall vi!

  Mange posters på samme vegg?

  Alt i alt har sikkert mange av dere allerede flere ulike posters på en og samme vegg, eller hva? Å gjøre det på den måten er meget populært i dag, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor! Spesielt når det kommer til svarte og hvite motiver, da de passer så utrolig godt sammen. Ved å plassere dem på riktig sted gir de hverandre et løft og sørger for at man får dobbelt så mye skjønnhet når man velger å ha mer enn én plakat.

  Noen av dere har med stor sannsynlighet valgt å ha mange forskjellige posters på samme vegg med rammer, mens andre har valgt uten bilderammer. For dere som liker rammer, finnes det et godt utvalg her hos oss. Og for dere som foretrekker å kjøre på uten rammer, er det her du finner alle de beste motivene, i svart hvitt eller farger!

  Hvis du synes at det blir en anelse sterilt å ha bare svarte og hvite posters, bilder og plakater, kan du alltids blande med fargetrykk i form av andre trykk. Vi har naturligvis mange fargerike posters i sortimentet vårt, så det er bare å slå seg løs!

  Inspirasjon kommer sjelden alene!

  For å finne riktig inspirasjon kreves det at vi er i godt humør, ellers fungerer det ikke i det hele tatt. Man må være lysten på å dekorere i hjemmet, og man må være innstilt på å pynte det. Hvis man ikke har lyst, kommer det heller ikke noe bra ut av det, så enkelt er det.

  Når man så finner inspirasjonen, er det likevel ofte at kreativiteten begynner å flyte fritt! Når dette skjer, skal man passe på å ta tak i innredningen hjemme, for det kan drøye før man får tilbake lysten igjen! Ta altså vare på dette som har med kreativitet å gjøre, og bruk tiden din til å skape noe i stedet for å sitte foran en den ene skjermen eller den andre. Du kommer til å føle deg så bra på grunn av det!

  Oppmuntrende tekst!

  Som du vet, har vi mange fine posters av ulike slag. Vi er litt ekstra begeistret for prints i svart hvitt med tekst. Det er aldri feil med litt oppmuntring i form av tekst på en poster, så tenk litt på det også!

  Av og til kan man trenge noen kloke ord på veggen som gjør at man blir i litt bedre humør etter en kjedelig dag eller liknende. Dessuten er det superfint med andre prints i svart hvitt ved siden av de med tekst. Det ser virkelig lekkert ut!

  FSC Merket papir

  For at vi skal kunne tilby deg en rekke forskjellige størrelser å velge mellom trykker vi opp mange av våre plansjer i vårt eget printstudio. Disse printene trykkes alltid på FSC-merket papir. At papiret er FSC-merket betyr at det kommer fra bærekraftig skogsbruk med fokus på både miljø, mennesker og økonomi. En annen fordel med vår egen produksjon er at plakatene ikke behøver å fraktes unødig, noe som igjen reduserer vårt klimaavtrykk.

  Når du velger å pynte opp hjemmet ditt med svart/hvite plakater får du det overraskende enkelt. Et svart/hvitt print er nemlig superenkelt å matche med forskjellige farger på ramme, passepartout og øvrig innredning. Ekstra fint blir det om du, i tillegg til å legge til andre farger, knytter sammen det svarte og hvite i bildene med for eksempel svart- og hvitmønstrede gardiner, putetrekk, tepper og duker. En plakat i svart/hvitt tilfører en enkel og stilren følelse der den plasseres, uten kluss og mas. Vil du skape en mer levende vegg, kan du med fordel kombinere nedtonede gråtoner med motiv som gir kontrast. For eksempel vil en svart/hvit plakat gjøre seg riktig godt sammen med et fargesterkt fotografi og vice versa. Hvorfor ikke ta alt et skritt lenger og fyll en hel vegg med svart/hvite posters som du blander med fargeglade? Dynamiske bildevegger liver opp hjemmet ditt og gjør veggen veldig spennende å se på.

  Skap en trendy innredning med motiver i svart og hvitt

  Med fine svart/hvite bilder i hjemmet ditt skaper du en spesiell følelse, akkurat slik du vil ha det. I vårt sortiment med svart/hvite prints finner du en rekke ulike motiv. Velg posters med bilder tatt av proffe fotografer for en klassisk og vakker veggdekor, velg et grafisk motiv for et kunstnerisk og samtidig helhetlig uttrykk, eller finn en tekst eller et sitat som du kan relatere til på et personlig plan. Det kunstneriske temaet passer deg som gjerne rammer inn noe livlig og gjør det til ditt eget. For et minimalistisk hjem har vi svært enkle og rene plansjer. Disse kan ofte oppfattes helt forskjellig av ulike personer, noe som innbyr til diskusjon og gjør dem ekstra spennende å inkludere i interiøret. Velger du et av våre svarte og hvite vintage- eller retromotiv, skaper du et sjarmerende miljø som fører tankene hen til gode, gamle dager. Mulighetene er uendelige!

  En morsom fordel med svart/hvite posters er at du kan kombinere dem med rammer i alle mulige farger. For et enkelt og pent bilde, matcher du en poster med hvit eller lys bakgrunn med en svart ramme eller en svart/mørk bakgrunn med en hvit. Bilder som går helt i svart og hvitt fungerer i alle hjem! I barnerommet kan det være fint å sette en svart/hvit plakat i en ramme i en søt pastellfarge. For fargesterke, bohemske hjem passer det utmerket med fargeglade rammer i ulike design, som bryter mot den svart/hvite plakaten på en fin måte. Leter du etter noe ekstra elegant å pryde veggen din med, anbefaler vi sterkt at du kombinerer en svart/hvit poster med en skinnende ramme i sølv. En superfin kombinasjon som aldri slår feil!

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.