Tekstplakater & sitater - kjente og ukjente

(147)

Sitatposters er en kul interiørdetalj som passer like fint på soverommet som på gangen, barnerommet eller i andre rom. Det kommer an på hvilket sitat du velger – vi har samlet en mengde forskjellige for at du skal kunne velge en sitatposter med ord som betyr noe for deg.

En sitatposter kan være både morsom og inspirerende – for å sørge for at man skal kunne finne nøyaktig rett. Ta en titt lenger ned og velg ut posteren som snakker til akkurat deg.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 147 produkter
  Viser 1 - 100 av 147 produkter

  Innred med sitatposters

  De fleste har nok fått med seg at sitatposters, plakater med tekst eller liknende har blitt svært populære, eller hva mener du? Vi er ganske sikre på at det er mange av dere som har det hjemme, og dersom dere ikke har det, kjenner dere garantert noen som har det.

  Det er mange ulike årsaker til hvorfor det har blitt så populært. Det handler mye om at posters, sitater og tekstplakater både gjør at det blir litt morsommere på veggen, og at man kan huske ting samt utfordre andre i familien til å huske en del ting. Her tenker vi først og fremst på den type posters som for eksempel har vaskeråd og så videre.

  Gave i stedet for bursdagskort!

  Det er ikke like vanlig at man sender gode gamle postkort i dag, men hvis man fortsatt synes det er kult, så har vi fortsatt et godt utvalg i butikken. Vi har imidlertid et litt ekstra kult forslag, og det er å velge en av våre kort, ramme det inn og sende det i stedet. Da kan man gi sitatposters der det for eksempel står «I love you to the moon and back» på bursdagen, i stedet for «gratulerer» eller liknende. Man trenger naturligvis ikke å ramme det inn, med mindre man synes det er ekstra kult!

  Dette kan vi garantere kommer til å gå hjem. For selv om man blir gratulert på andre og mer moderne måter i dag, så er det kult å få noe man kan se på og ta på. Det kan man med en poster, og fordi vi tilbyr ulike størrelser, kan man kjøpe både store, mellomstore og små.

  Kul oppfordring til deg selv og hjemmet

  Hvis man velger å plasser posters med sitater i for eksempel entreen, så får man samtidig med seg litt visdom når man forlater eller ankommer hjemmet. Du kan for eksempel velge «Be the reason someone smiles today» eller «Make it happen» og plassere på døren slik at du med stor sannsynlighet kommer til å få en mer spennende hverdag enn du hadde fått uten den oppmuntrende plakaten.

  Over er bare et par av sitatene vi selger, nevnt, så det finnes veldig mange andre å velge mellom også. Alt for at dere alle skal kunne finne nøyaktig det som dere blir oppmuntret og glade av! Vi er jo forskjellige når det kommer til hva vi liker og ikke liker, og det merkes på mange ulike måter. Kanskje er hjeminnredning med disse mindre innredningsdetaljene en av de stedene der man ser forskjellene best, eller hva tror du?

  Rimelig og kult på samme tid!

  Vi selger posters i mange forskjellige kategorier og med ulike prints. Det betyr at alle kan finne det de ser etter her hos oss, for vi har noe for alle og enhver. Det som er ekstra flott, er at det vi selger, er både rimelig og kult. Så man får alt samtidig når man handler produktene.

  Små innredningsdetaljer er ofte rimelige og kan gi skikkelig skyts til et rom rent estetisk. Man tenker kanskje ikke så ofte på dette med at små ting ofte er mer enn nok, men slik er det. Man trenger ikke å tapetsere på nytt for at et rom skal få et løft, da det ofte holder med å henge opp et par plakater med tekst eller andre plakater.

  En smart ting å gjøre er å bevege seg en anelse bort fra det vante når man skal kjøpe små innredningsdetaljer. Selv om man kanskje ikke våger å «go wild» med møbler og så videre, kan man jo alltids dekorere hjemmet med litt forskjellige typer posters! Tenk på det når du tar en titt i sortimentet vårt, for det kommer du til å takke oss for senere når hjemmet ditt har blitt litt mer sprudlende og spennende!

  Ulike farger og ulike stiler

  Avhengig av hvilken type person man er, synes man kanskje svart hvitt er finere enn fargerikt og vice versa. Det er ingenting man kan eller skal forandre på. Det er bare å sette i gang med det man liker. Det man likevel kan gjøre, er å være litt mer åpen for noe annet enn det man alltid pleier å gjøre. For ellers blir det ganske kjedelig hjemme.

  Med alle våre posters, enten det handler om portretter, søte dyr, sitatposters eller noe annet, så kan man gjøre et byks inn i en litt mer ukjent verden for å se om man faktisk kanskje kan like noe annet enn det man er vant med. Du kommer til å bli overrasket over hvor mange nye ting du kommer til å like, hvis du bare tør!

  Fordi produktene våre er rimelige og ikke ødelegger et helt rom om man velger feil, kan man våge å slippe seg en anelse løs. Gjør det! Vi har utrolig mange fantastiske posters og rammer i vår nettbutikk, og dermed også mange nye og fine ting til hjemmet som bare ligger og venter på deg!

  Bildevegg med sitater og tekst?

  Kunne du tenke deg en hel bildevegg fylt med sitatposters og plakater med tekst? Da har du uten tvil kommet til riktig sted! Hos oss har vi, som du kan se, mange morsomme varianter å velge mellom. Det er bare å sette i gang å velge posters som tiltaler nettopp deg, og som passer i hjemmet ditt, på sommerhytta eller liknende!

  Inredningstips

  Med plakatene våre med sitater eller andre motiver kan du skape akkurat den følelsen du vil ha på en vegg eller i et helt rom. Enten velger du en stilren design der den aktuelle plassen gir få andre inntrykk, med få detaljer og gjerne ensfarget bakgrunn. Midt på denne veggen velger du så å ramme inn en av våre plansjer med et budskap som du finner tiltalende. Da setter du virkelig alt fokus på hva du ønsker å formidle, og gir samtidig ro til betrakteren. En annen variant vil være å skape litt mer liv og bevegelse i rommet. Da kan du velge å benytte flere av plakatene våre og plassere dem over hele veggen som en bildevegg. Det er en spennende metode for å skape liv i et rom, og besøkende kommer garantert til å stille seg opp og lese gjennom sitatene på plakatene dine. Det kan jo hende at dette også blir et utgangspunkt for spennende diskusjoner.

  Med det riktige sitatet på en plakat gis du inspirasjon og energi. Plakaten kan fungere som en ekstra motivasjon, og gi humøret et løft også på de dagene som byr på motgang. Hos oss finner du dessuten mange plakater med humoristiske motiver som garantert vil lokke fram et smil eller to. Dersom du ønsker en plakat kun for designet har vi spennende motiver uten tekst. Vi tilbyr også plakater med alfabetet i ulike utførelser, eller silhuetter av kart. Du vil nok kjenne deg igjen i enkelte av plakatene våre med sitater, slik som «Live together, Laugh whatever, Love forever», «Always kiss goodnight», «Dream, create, enjoy», «Bryt sammen og kom tilbake», «Alle kjenner apen, men apen kjenner ingen», «Have a great day» eller «Choose happy». Kanskje har dere behov for en påminnelse om å bruke mer tid på hverandre og velger den humoristiske, men likevel viktige sitatplakaten: «Slutt å stirre på mobilen...»

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.