Instax / Polaroid

underkategorier

Viser 9 produkter

3 festlige ting å gjøre med et Polaroid- eller Instaxkamera

Vi vet at et direktebildekamera gir deg ferdige papirbilder på et blunk. Benytt anledningen til å finne på kreative ting med det! Her kommer tre morsomme tips:

1. Flørt: Har du lenge fulgt med på en person som pleier å parkere sykkelen ved stasjonen og skynde seg til toget hver morgen? Ta et ferskt foto av deg selv og skriv en liten hilsen. Fest bildet på sykkelen med litt tape eller en snor. Velg om du vil gi ut telefonnummeret ditt med en gang eller om du vil forlenge spenningen med en ny hilsen hver dag.

2. Pynt opp i gjesteboka: En enkel måte å samle fine hilsener på er å legge fram en gjestebok som alle som kommer på festen din kan skrive i. Plasser boka på et noe skjermet sted og legg Polaroid- eller Instaxkameraet sammen med for eksempel fotohjørner ved siden av. På den måten kan gjestene komplettere tekstene sine med foto som de selv monterer inn. Resultatet blir en personlig bok som du senere kan ta fram og kose deg med hvis du noen gang føler deg ensom.

3. Bygg en fotoboks: Fiks din egen lille fotoboks ved hjelp av for eksempel en romdeler i festlokalet. Legg så inn kameraet ditt sammen med diverse tilbehør i form av løsneser, briller, hatter og løsbarter. Del opp gjestene i mindre grupper som får besøke boksen utover kvelden, velg tilbehør etter smak og fotografer hverandre. En fiffig isbryter som garantert resulterer i mange herlige bilder!

Leter du etter et hendig kamera for direktebilder, en søt veske å oppbevare det i eller kvalitetsfilm å fylle det med? Da er du kommet til rett sted! Her har vi nemlig samlet vårt utvalg av alt som har med Instax og Polaroid å gjøre.

Det morsomme med disse kameraene er selvfølgelig at du får bildet ditt i hånda øyeblikkelig etter at du har tatt det. Ettersom du har et begrenset antall bilder på deg, velger du dessuten hvilke minner du vil ta vare på med omsorg. Så ta med deg din lille kompakte venn til festen, knips fine bilder av vennene dine og del dem så med latter og moro.

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.