Lerret

Viser 0 produkter

Beklager

Fant ingen produkter

Bilder og lerret på forskjellige måter

Her finner du vårt brede utvalg av bilder og lerret som har høy kvalitet. Som med de fleste av våre produkter finnes det flere ulike størrelser å velge mellom. Naturligvis finner du bilder med motiv for alle smaker og hjem. Hva med søte lerret til barnerommet, motiv av kjøretøy for bilinteresserte entusiaster, lekker kunst tilet bohemsk hjem, svarte og hvite malerier for en stilfull atmosfære, motiver fraditt favoritt spill og film verden, insekter, dyr, natur og landskap for de som liker naturen, moderne lerret med urbane motiver og tekstbilder og sitater. Velg lerret for et mykt og fint inntrykk eller et klassisk bilde for å heve stilen på en enkel måte. Det er enkelt å slå en spiker i veggen og henge opp et bilde du selv er tiltrukket av. Og tenk hvilken forandring denne enkle handlingen kan gjøre for atmosfæren i ditt hjem. Spesielt om du velger farger og motiv med omhu.

Det er ikke så merkelig at de fleste av oss velger å dekorere våre vegger med vakre bilder og lerret. Helt siden mennesker flyttet inn i hjem med slette vegger har vi skapt hjemmetrivsel ved hjel av fine bilder, så familie og gjester kan skue og beundre. Bruker du litt tid på å finne ut hvilke bilder som matcher ditt øvrige interiør, kommer de til å fungere som kronen på verket. Hvorfor ikke benytte anledningen til å pryde flere vegger på en gang ved å kjøpe en rekke bilder og lerret av høy kvalitet! Husk at det erfinest hvis du henger vanlige bilder for seg oglerret for seg.

 

En populær måte å arrangere dine bilder og lerret på er å skape en iøynefallende bildevegg. En bildevegg kan utformes på ulike måter. Ettersom vanlige bilder og lerret blir finest hver for seg, bør du ha det i tankene når du planlegger din egen bildevegg. Det minst tidkrevende er for eksempel å sette flere bilder eller lerret på en bildelist. På denne måten kan du flytte om på bildene og forandre veggens utseende raskt og enkelt. Et annet alternativ er at du henger dine bilder og lerret i rette linjer for å oppnå symmetri. Foretrekker du kaos og dynamikk kan du med fordel kombinerebilder oglerret i ulike farger og størrelser slik at de sammen danner en ryddig formasjon på veggen. Les mer ombildevegger her.

 

Mange er forsiktige med å gi bort bilder og lerret i gave fordi de er redde for at mottakeren ikke skal like den nye innredningsdetaljen. Men med litt følelser og litt research kan en gave i form av et bilde tas imot med strålende takknemlighet. Ta en titt på personens interiør og vegger. Hvilke bilder eller lerret matcher fargene og innredningsdetaljene som allerede finnes? Har personen allerede bilder som du kan matche med nye? Hvilke interesser har personen? Hvis du vet at personen elsker naturen kan et bilde eller et lerret med natur- eller landskapsmotiv bli en suksess! Finner du bilder eller kjøleskapsmagneter med tekst og sitat i hjemmet kan du regne med at din venn liker slike ting, og du kan lete opp en tekst- eller et sitatbilde som passer akkurat til han eller henne. Kanskje har vennen din et favorittdyr eller en favorittfarge som du kan finne i et bildemotiv? Mulighetene er mange bare du legger litt tanke bak nå du velger gaven.

Har du spørsmål om våre bilder og lerret? Nøl ikke med å ta kontakt med vår kundeservice! Vi er veldig opptatt av at du som kunde får en personlig service og blir fornøyd med kjøpet.