Scrapbooking - Et kreativt tidsfordriv

Vil du gjøre noe kreativt og samtidig få en veldig fin detalj for hjemmet? Så sjekk ut de nye Coffee Table fotoalbum fra KAILA som er perfekte for utklippsbok!

KAILA Coffee Table Photo Album er tekstildekket fotoalbum designet som en luksuriøs eske. Når du åpner albumet, blir du møtt av en ringperm med 30 sorte blader (60 sider) som måler 21x28 cm. Dette betyr at hver side har to bilder i standard fotostørrelse 11x15 cm med god margin, eller mindre bilder og andre dekorasjoner. På de tomme sidene på innsiden av disse fotoalbumene velger du hva du vil lime inn, noe som gir deg god plass til å være kreativ og lage din egen scrapbook.!

Hva er egentlig scrapbooking?

Men hva er egentlig en scrapbook? Scrapbooking er et engelsk begrep som brukes når du i stedet for bare å sette inn bilder i et fotoalbum, lar kreativiteten flyte og lime inn mange andre ting. Det kan for eksempel være dekorasjon som klistremerker, små suvenirer og kanskje du vil skrive noe med en albumpenn i deilig farge? Det blir også ekstra gøy hvis du vil klippe og lime inn med bildene. I en utklippsbok blir dine beste minner foreviget på en morsom måte med annet håndverk.

I tillegg til resultatet er prosessen en morsom del. Det kan være veldig beroligende å sette seg ned med en kopp te, tenne et lys og tukle med en scrapbook for å koble av en stund..

Scrapbooking i Coffee Table Photo Albums

Noen tips du må huske på når du lager dine egne scrapbook

Sjarmen med en scrapbook er at den ikke trenger å være perfekt. Det kan være vakrest når skapelsen foregår spontant og når man ser at den er selvlaget. Det er ingen regler når det gjelder å lage en scrapbook, det er bare din egen fantasi som setter en stopper for det. Men hvis du har vanskelig for å vite hvordan du kommer i gang, er det noen retningslinjer som vil gjøre den kreative prosessen litt enklere.

1. Velg et tema for din scrapbook

Velg hva du vil fylle scrapbooken med, og start deretter fra det temaet. Kanskje du vil fylle albumet med fine bilder fra den første babysesongen? Bilder fra forskjellige høytider eller mange morsomme bilder med vennegjengen. Kanskje du vil følge et bestemt fargetema? Tenk på hvilket tema du vil følge, og fortsett til neste trinn.

2. Framkalle dine bilder

Når du vet hvilket tema du vil ha i scrapbooken, er det en god ide å begynne å utvikle bildene dine slik at du kan komme i gang. Tenk på hvilken type bilder du vil, kanskje du bare vil bruke firkantede bilder eller bilder i retrostil?

3. Samle materialer

Når du kjenner temaet ditt, kan det være morsomt å samle materiale som du i tillegg til bildene dine også limer inn i scrapbooken din. Skal du fylle utklippsboka din med kanskje mange reiseminner? Da kan det være fint å lime inn flybillettene fra turen. Hvis du skal lage en romantisk utklippsbok, vil du kanskje lime inn søte klistremerker eller et dikt?

4. Test før du limer inn

Før du begynner å lime inn alt, kan det være smart å prøve å legge ut hva du vil fylle siden med uten å lime den. Hvis du prøver å plassere alt en gang før, vil du se om det passer eller om du trenger å kutte noe.

5. Bruk gode materialer som også gjør skapelsesprosessen jevnere

Når det gjelder materialer, er det noen få ting å huske på. Det kan være praktisk å bruke visse hjelpemidler, for eksempel gjennomsiktige fotohjørner som gjør det enkelt å feste bildene til albumet eller et godt lim. Kanskje du også trenger å kjøpe påfyllingssider? Selvfølgelig har vi det og mye mer. Det er også viktig å huske å bruke materialer som er syrefrie, slik at bildene dine blir fine på sikt. Se gjerne hele vårt utvalg av tilbehør här.

Når du føler deg klar, er det bare å komme i gang og begynne å jobbe!

 Fotoalbum på koselig soverom

Hold så utklippsboka din tilgjengelig for enkel tilgang og bla gjennom. Det beste med disse KAILA Coffee Table Photo Album er deres luksuriøse og trendy design som får dem til å fungere bra som en stilig interiørdetalj uansett hva du velger å fylle albumet ditt med. Albumene er tilgjengelige i flere forskjellige farger og med forskjellige tekstutskrifter, så det er noe for alle uansett innhold eller tema i scrapbooken. Du finner hele spekteret av KAILA Coffee Table Photo Album här!