Coffee Table Photo Album

Et KAILA Coffee Table Photo Album gir deg ikke bare en praktisk mulighet til å lagre dine kjæreste fotominner – du får også en pen og trendy interiørdetalj! Disse tekstilkledde og luksuriøse eskeformede fotoalbumene har et svært stilig design og er tilgjengelige i flere forskjellige jordfarger.

Det er imidlertid mer enn bare fargene som gjør at disse albumene skiller seg ut. De har nemlig forskjellige titler med meningsfulle ord på hawaiisk. Hvilket ord passer best til innholdet i fotoalbumet ditt? Finn din favoritt blant de trendy og elegante Coffee Table Photo Album!

Albumfarge
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Albumfarge
  • Yttermål (Bredde x høyde x ...
  • Pris
  • Butikk
  Viser 41 produkter
  Viser 41 produkter

  COFFEE TABLE BOOK OG FOTOALBUM - I ETT!

  Coffee Table Photo Album på vardagsrumsbordKAILAS Coffee Table Fotoalbum er perfekte for å bevare dine mest elskede minner på en stilig måte eller å bruke som en trendy interiørdetalj i hjemmet. Kanskje du vil ha et fotoalbum for å fange øyeblikk fra en fantastisk tur, et morsomt bryllup eller din første baby? Eller bare gode øyeblikk fra livet å se tilbake på? Å ta deg tid til å organisere dine kjære fotominner i et album er godt investert tid. Et fotoalbum med fysiske bilder er noe som utvilsomt vil bli verdsatt - både av deg selv og av andre. Fordi det er noe spesielt med følelsen av å kunne lene seg tilbake i sofaen og bla forsiktig gjennom et album fylt med varme og glede minner. En fredelig følelse som aldri går ut på dato - uansett hvor digital verden blir.

  At fotoalbum også kan være veldig dekorative og fine å ha liggende foran er ikke akkurat noe nytt, men disse albumene fra KAILA er virkelig noe ekstra! Hvert fotoalbum er designet som en trendy salongbordbok - en sofistikert interiørdetalj som har blitt stadig mer populær. Det faktum at denne stilige salongbordboken da inneholder dine egne fotohistorier, gjør bare ting enda bedre! Det er rett og slett en perfekt blanding mellom en stilig salongbordbok og et funksjonelt fotoalbum - et salongbord fotoalbum.

  MER EN BARE ETT FOTOALBUM

  Takket være det luksuriøse og trendy designet er disse Coffee Table albumene så mye mer enn bare et fotoalbum. For de som vil, kan du bare bruke disse som Coffe Table books, eller kjøpe til påfyllingssider i andre farger og fylle med hjemmelagde malerier eller tekster. Du kan også ta ut sidene i albumet og bruke boksen til å lagre små gjenstander. Valgene er mange, og uansett hva du velger å fylle eller ikke fylle salongbordets fotoalbum med, kan du være sikker på at det blir en stilig detalj i hjemmet ditt som gir interiøret et raffinert preg!

  EKSKLUSIVT DESIGN MED FORSKJELLIGE TEKSTRYKK

  KAILAS Coffe Table Photo Albums er tekstilkledde fotoalbum designet som luksuriøse esker, noe som gir dem en eksklusiv premium-følelse. Når du åpner esken, blir du møtt av en ringperm med 30 svarte blader (60 sider) hvor du limer inn favorittminnene dine selv. Disse fotoalbumene er perfekte for utklippsbok og gir deg stor fleksibilitet samt rom for kreativitet når du vil lage ditt eget unike Coffee Table album.

  Kanskje du vil ha et fotoalbum i en beige frisk tone eller et mørkere fotoalbum i elegant svart design? Eller et album i deilig pastellfarge som lyser opp hjemmet ditt? I KAILAs utvalg av tekstildekket Coffee Table fotoalbum er det flere forskjellige jordnære og stilige toner som er nøye utvalgte. Men det er ikke bare fargene som skiller albumvariantene - hvert album har sin egen tittel med meningsfulle og kraftige ord på hawaiisk eller engelsk.!

  På det vakre hawaiiske språket er det flere tekstutskrifter med forskjellige betydninger: 'OHANA betyr ”familie” - MAU KI'I betyr”bilder” - ALOHA betyr ”Kjærlighet” - HO'OMANA'O betyr ”minner” - HAU'OLI betyr ”lykke” - MO'OLELO betyr ”histoirer”.
  På engelsk er det album med tekstutskrifter MEMORIES og THROWBACK - for det er kanskje akkurat det albumene dine inneholder - et tilbakeblikk på de beste minnene dine!
  Når ord føles overflødige eller du vil la bildene snakke for seg selv, er det album med trykte tegn: ’…’ ’?!!’ ’*’ og farvelhilsener XOXO som betyr kyss og klemmer.

  Hvilket ord og betydning passer innholdet i fotoalbumet ditt? Det brede utvalget gir deg muligheten til å finne en Coffe Table Book som passer deg og som samtidig blir en iøynefallende detalj hjemme hos deg!

  SCRAPBOOKING – LIM INN SELV

  KAILA Fotoalbum Inne i disse luksuriøse fotoalbumene er det svarte blader som blir et stilig - og nesten litt dramatisk bakteppe for bildeminnene dine. Hvert album inneholder 30 sorte ark (60 sider) hvor du limer inn bildene dine selv. Bladene måler 21x28 cm, noe som betyr at hver side med god margin har to bilder i vanlig fotostørrelse 11x15 cm. Men med fotoalbum der du selv limer inn bildene, er det god plass til kreativitet, og du har ledige hender til å organisere bilder i forskjellige formater akkurat slik du vil - som ditt eget utklippsbokalbum! Kanskje du også vil pusse opp de svarte sidene med morsomme klistremerker eller skrive en liten bildetekst med en albumpenn til bildene dine? I disse albumene er det bare din egen kreativitet som stopper det! Inne i hvert album er et diskré og vakkert trykk på innsiden av omslaget. KAILA Coffee Table Photo Album er resultatet av stilig svensk design på sitt beste!

  Arkene er plassert i en fleksibel ringperm, og hvis du trenger å fylle ut albumet ditt, har vi også påfyllingsark til denne trendy albumserien. Påfyllingsbladene er tilgjengelige i flere forskjellige farger. Disse påfyllingsbladene er perforerte for enkel installasjon i ditt eksisterende KAILA Coffee Table fotoalbum. At det er på tide å kjøpe påfyllingsark kan ikke tolkes som noe annet enn et godt tegn på mange fantastiske og minneverdige øyeblikk!

  OM KAILA

  KAILA er et nytt svensk merke med fokus på kvalitet og stilig svensk design - til rimelige priser. Ordet "KAILA" er hawaiisk og betyr "stil", som er et veldig passende ord for konseptet og produktene som KAILA tilbyr.

  KAILA har lykkes med kunsten å lage produkter med den eksklusive premium-følelsen som fremdeles er rimelige og tilgjengelige. Designkonseptet er basert på den klassiske svenske designstilen som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med et trendy preg. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne & nbsp; hjemmet!