Coffee Table Photo Album

Et KAILA Coffee Table Photo Album gir deg ikke bare en praktisk mulighet til å lagre dine kjæreste fotominner – du får også en pen og trendy interiørdetalj! Disse tekstilkledde og luksuriøse eskeformede fotoalbumene har et svært stilig design og er tilgjengelige i flere forskjellige jordfarger.

Det er imidlertid mer enn bare fargene som gjør at disse albumene skiller seg ut. De har nemlig forskjellige titler med meningsfulle ord på hawaiisk. Hvilket ord passer best til innholdet i fotoalbumet ditt? Finn din favoritt blant de trendy og elegante Coffee Table Photo Album!

Viser 18 produkter

Coffee Table Book og fotoalbum – i ett!

Det er en god investering å ta seg tid til å organisere de kjære fotominnene dine i et album. Et fotoalbum med fysiske bilder er noe som utvilsomt vil bli verdsatt – både av deg selv og andre. Fordi det er noe spesielt med følelsen av å kunne lene seg tilbake i sofaen og bla forsiktig gjennom et album fylt med varme og glade minner. En fredelig følelse som aldri går av moten – uansett hvor digital verden blir. Det er vel heller ikke noe nytt at fotoalbum også kan være veldig dekorative og fine å ha liggende fremme, men disse albumene fra KAILA er virkelig noe ekstra! Hvert fotoalbum er designet som en trendy Coffee Table Book – en sofistikert interiørdetalj som har blitt stadig mer populær. Det faktum at denne stilige Coffee Table Book også inneholder dine egne fotohistorier, er noe som gjør den enda bedre! Det er rett og slett en perfekt blanding av en stilig Coffee Table Book og et funksjonelt fotoalbum – et Coffee Table Photo Album.

Fotoalbumene er tekstilkledde og tilgjengelige i flere forskjellige og nøye utvalgte jordfarger. Hvert album er også designet som en eske, noe som gir en luksuriøs kvalitetsfølelse når du åpner det. Inne i hvert album blir du møtt av et diskré og vakkert trykk på innsiden av omslaget. KAILA Coffee Table Photo Album er resultatet av stilig svensk design på sitt aller beste!

Meningsfulle ord på hawaiisk

Det er ikke bare fargene som skiller de forskjellige albumene. Hvert album har nemlig sin egen tittel, med meningsfulle ord på det vakre hawaiiske språket:

'OHANA betyr «familie» – MAU KI'I betyr «bilder» – ALOHA betyr «kjærlighet» – HO'OMANA'O betyr «minner» – HAU'OLI betyr «lykke»–- MO'OLELO betyr «historier».

Hvilket ord og betydning passer best for innholdet i ditt fotoalbum?

Fotoalbum – lim inn selv

Disse fotoalbumene har svarte ark som blir et stilig – og nesten litt dramatisk – bakteppe til fotominnene dine. Hvert album inneholder 30 svarte ark (60 sider) der du selv limer inn bildene dine. Arkene er 21x28 cm store, noe som betyr at hvert ark med god margin rommer to bilder i vanlig fotostørrelse på 11x15 cm. Med fotoalbum der du limer inn bildene selv, er det god plass til egen kreativitet, der du kan organisere bildene dine i ulike formater akkurat slik du ønsker – som ditt eget scrapbook fotoalbum!

Arkene er plassert i en fleksibel ringperm, og hvis du trenger å fylle på albumet ditt, har vi også refillark til denne trendy albumserien. Disse refillarkene er perforerte for enkel montering i ditt eksisterende KAILA Coffee Table Photo Album. At det er på tide å kjøpe refillark er et godt tegn, det betyr at det har vært mange fantastiske og minneverdige øyeblikk!

Om KAILA

KAILA er et nytt svensk merke med fokus på kvalitet og stilrent svensk design – til overkommelige priser. Ordet «KAILA» er hawaiisk og betyr «stil», noe som er et veldig passende ord for konseptet og produktene som KAILA tilbyr.

KAILA har lykkes med kunsten å lage produkter som har den eksklusive kvalitetsfølelsen, men som likevel er prisgunstige og tilgjengelige. Designkonseptet er basert på den klassiske svenske designstilen som preges av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med et trendy preg. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet!