Store rammer – stor wow-faktor!

Hvis du er på utkikk etter et skikkelig blikkfang i hjemmet ditt, kan vi tipse deg om å utsmykke noen av hjemmets vegger med et skikkelig stort bilde. Resultatet kan bli helt enestående – bare se nedenfor!

Det moderate er ikke alltid best. Noen ganger ønsker man å go big and bananas med interiøret og veggene sine. Og resultatet av dette kan bli – ikke bare stilig – men helt spektakulært! Et skikkelig stort bilde er et utmerket eksempel på dette. Å kalle bildet nedenfor for effektfullt er altfor beskjedent – her snakker vi WOW-FAKTOR med store bokstaver og fet skrift.

Hvit stor bilderamme med svarthvitt foto i lys stueBilde i ramme: Blocky Pleksiglass Hvit 100x140 cm

Og hvis du synes at hjemmet ditt er for lite – tenk om igjen! Selv den minste leiligheten kan få plass til et stort bilde. Vegger er vegger, og ingenting som sitter på dem kommer i veien, uansett hvor lite hjemmet ditt er. Et stort bilde på veggen skaper faktisk også en større effekt i et mindre hjem.

Vårt utvalg av skikkelig store rammer

Vi har flere rammer i større format, blant annet kvadratiske i 100x100 cm samt vår aller største ramme – 100x140 cm stor. Rammene i denne kategorien er alle utstyrt med pleksiglass for å redusere vekten, gjøre de enklere å håndtere og mer slitesterke enn rammer med vanlig glass.

Skap noe unikt

I jakten på et personlig interiør, er dette en utmerket mulighet for å skape noe helt unikt. Du har kanskje et spesielt bilde i tankene – hentet fra ett av dine beste øyeblikk i livet, eller kanskje et bilde med ekstra vakkert motiv? I slike tilfeller kan vi også hjelpe deg med forstørring av fotografiet ditt. Vi lager forstørrelser som er opptil 140x100 cm store.