Sker, vennligst vent...

Weekend Deal! 3 for 2 - få den billigste plakaten med på kjøpet! Plakater »

Fotorammer - 100x140 cm

Har du problemer med å finne den perfekte store rektangulære rammen, vil du garantert finne det du leter etter her hos oss. Vi har noe for alle. I denne kategorien har vi samlet alle våre rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse fotorammene er perfekt for større kunstverk og fotografier. Et flott bilde eller maleri er det perfekte dekor for en tom og kjedelig vegg. Ta en titt i vår katalog og finn den rette rammen som passer dine bilder!Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer og bilderammer i formatet 100 * 140 cm.

Å finne en flott og stor ramme kan være vanskelig. Derfor har vi hos BGA Fotobutikk valgt å tilby rammer i flere størrelser, i håp om å gjøre det enklere for kundene våre å finne akkurat det de leter etter. I denne kategorien finner du rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse rammene er ideelle for de som ønsker å ramme inn ekstra store fotografier eller kunstverk. Med en ramme av denne størrelsen, kan du også kombinere med et passepartout for å gi et ekstra stilrent uttrykk. Du kan få dette spesialdesignet direkte fra oss. Med et passepartout gir du bildet ditt et ekstra løft, og motivet i bildet vil bli enda tydeligere.

Våre fotorammer i størrelsen 140x100 cm kan du få i både liggende og stående format, og er derfor tilgjengelig både for horisontale og vertikale bilder. Hvordan du velger å bruke rammen avhenger selvsagt av hvilke motiv du har tenkt å ramme inn. Enten du er på utkikk etter en ramme med et enkelt design eller en mer overdådig fotoramme, håper vi at du finner det du leter etter hos oss. I vår butikk har vi samlet rammer i mange forskjellige modeller og stiler, for å gjøre alle våre kunder like fornøyde. I denne kategorien finner du virkelig flotte og stilige rammer som er ideelle for større bilder og illustrasjoner. Ta en titt på i vårt brede utvalg og finn den perfekte rammen for ditt hjem allerede i dag!