Kategori

Rammer 100x140 cm

(10)

Har du et favorittmotiv som må ha en kjempestor ramme? Da har du kommet til rett sted! Våre rammer med format 100x140 cm er perfekte for alle dine største bilder, og de kommer i mange forskjellige utførelser og stiler.

Med en fotoramme eller bilderamme på denne størrelsen vil motivet ditt løftes til uante høyder. Det kommer også til å ta mye oppmerksomhet i rommet, så tenk på det når du skal velge både ramme og motiv.

Våre rammer i størrelsen 100x140 cm kan også brukes i liggende format, noe som betyr at de passer like fint til motiv med målene 140x100 cm.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 10 produkter
  Viser 10 produkter

  Rammer 100x140 cm

  Har du problemer med å finne den perfekte store rektangulære rammen, vil du garantert finne det du leter etter her hos oss. Vi har noe for alle. I denne kategorien har vi samlet alle våre rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse fotorammene er perfekt for større kunstverk og fotografier. Et flott bilde eller maleri er det perfekte dekor for en tom og kjedelig vegg. Ta en titt i vår katalog og finn den rette rammen som passer dine bilder!

  Å finne en flott og stor ramme kan være vanskelig. Derfor har vi hos BGA Fotobutikk valgt å tilby rammer i flere størrelser, i håp om å gjøre det enklere for kundene våre å finne akkurat det de leter etter. I denne kategorien finner du rammer i størrelsen 100x140 cm. Disse rammene er ideelle for de som ønsker å ramme inn ekstra store fotografier eller kunstverk. Med en ramme av denne størrelsen, kan du også kombinere med et passepartout for å gi et ekstra stilrent uttrykk. Du kan få dette spesialdesignet direkte fra oss. Med et passepartout gir du bildet ditt et ekstra løft, og motivet i bildet vil bli enda tydeligere.

  Passer i både liggende og stående format

  Våre fotorammer i størrelsen 140x100 cm kan du få i både liggende og stående format, og er derfor tilgjengelig både for horisontale og vertikale bilder. Hvordan du velger å bruke rammen avhenger selvsagt av hvilke motiv du har tenkt å ramme inn. Enten du er på utkikk etter en ramme med et enkelt design eller en mer overdådig fotoramme, håper vi at du finner det du leter etter hos oss. I vår butikk har vi samlet rammer i mange forskjellige modeller og stiler, for å gjøre alle våre kunder like fornøyde. I denne kategorien finner du virkelig flotte og stilige rammer som er ideelle for større bilder og illustrasjoner. Ta en titt på i vårt brede utvalg og finn den perfekte rammen for ditt hjem allerede i dag!

  Hvorfor bilderamme?

  Med en ramme blir bildene litt mer dekorative enn hvis man henger dem opp uten ramme. Det ser helt enkelt litt mer luksuriøst og hyggelig ut. Javisst kan det være kult og pent å bryte av veggen med bilder som ikke har rammer, men oftest blir det litt mer bilde når det kommer i ramme. Spesielt hvis det er en av de skikkelig store rammene, som størrelsen 100x140 cm.

  Når det kommer til den typen bilder som står, så krever de selvfølgelig en ramme – noe annet fungerer ikke. Vi har naturligvis denne typen rammer, slik at alle som ønsker et stående foto eller bilde av et eller annet slag, skal kunne kjøpe denne rammevarianten.

  En ramme kan gjøre mye på kort tid

  Det tar ikke lang tid å ramme inn et bilde og henge det opp, men for en utrolig forskjell en passende ramme kan gjøre med en vegg (og et helt rom)! Selv om det bare er en enkelt innramming i størrelsen 100x40 cm, så utgjør det en stor forskjell. Og hvis man har flere, får man naturligvis mer av alt, og det er enda morsommere!

  Det er gøy å gi hjemmet litt pleie ved å henge opp et ekstra bilde i en vakker ramme eller kjøpe en ny potteplante, og ofte trenger man ikke å gjøre så mye mer enn det. I stedet for å bestemme seg for å pusse opp, kan man alltid prøve seg frem i en litt mindre skala først. Overraskende ofte holder det med et par vakre rammer, uansett størrelse!