Sker, vennligst vent...

Adventdeal! - 30% på alle svart-hvite postere - oppgi "BW30" i kassen - Julen 2017 - Leveringsinformasjon »

Fotorammer i 100x100 cm

Er du på jakt etter en stor, firkantet ramme? Hos oss kan du finne din favorittramme! I denne kategorien har vi samlet alle våre fotorammer i størrelsen 100x100 cm. Disse rammene passer utmerket for bildecollager, og selvfølgelig også for større bilder og malerier. I vår butikk finner du rammer i forskjellige farger og stiler, noe som gjør det mulig for alle våre kunder å finne det de leter etter. Vi håper du vil finne det du leter etter her hos oss!

Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer og bilderammer i formatet 100 * 100 cm

En stor fotoramme kan brukes til mye. Den passer perfekt til alt fra å lage fantastiske fotocollager, til innramming av flere bilder og illustrasjoner. Rammene i denne kategorien finnes i størrelsen 100x100 cm og har plass til flere mindre fotografier. Dette er den perfekte størrelsen for en stor og flott bildecollage av familien eller vennene dine. En fotocollage er alltid hyggelig å henge opp, spesielt et sted hvor alle kan se det. Det er også en morsom gave å gi bort til noen som har bursdag.

Store kvadratiske rammer er perfekt for alle som er interessert i interiør, uansett om de skal brukes alene eller sammen med et par mindre rammer, som sammen kan bli en hyggelig fotovegg. Med en stor fotoramme kan du også kombinere bildet ditt med et spennende passepartout, for å gi bildet et ekstra løft. Det å bruke passepartout har blitt veldig populært, og du vil også finne flere av dem i vår katalog. Passepartouter kan brukes både for enkeltbilder eller for fotocollager. Her hos oss finner du flere modeller å velge mellom.

Vi er veldig opptatt av at alle våre kunder skal finne det de liker, og derfor har vi i denne kategorien samlet en rekke forskjellige designrammer i størrelsen 100x100 cm. En stor ramme tiltrekker ofte folks oppmerksomhet og derfor er det selvfølgelig viktig at du blir fornøyd med rammen, og føler at den virkelig passer inn hos deg. Vi håper at du finner den rette rammen for ditt hjem her hos oss. Du er velkommen til å ta en titt i vår katalog!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930