Pledd

Myke pledd og tepper finnes i mange ulike materialer, farger og stiler. Og et pledd eller teppe i sofaen eller på sengen er ikke bare koselig – det er stilig også! Pledd og tepper lager koselig stemning, og kan lett kombineres med og fange opp farger fra resten av innredningen. Her finner du vårt utvalg av myke, deilige og stilige pledd og tepper!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Pledd

  Det å kunne pakke seg inn i et herlig pledd er utrolig koselig, uansett årstid. Selv på sommeren passer et mykt og deilig pledd helt perfekt på kalde kvelder. Det er jo helt fantastisk å sitte ute på sommerkveldene, men det norske klimaet krever ofte at man pakker seg inn i et pledd for å unngå å fryse.

  Vi har et bredt utvalg av pledd i moderne nordisk design som passer like godt om vinteren som på sommeren. Vi anbefaler at du bruker de vakre bomullspleddene våre om sommeren og våren, og de herlige teppene våre i fleece og ull om vinteren og høsten.

  Fine som interiørdetaljer

  Et pledd er en fantastisk fin interiørdetalj som løfter det estetiske inntrykket i rommet på et øyeblikk. Velg mellom forskjellige farger, mønstre og materialer for å finne den rette stilen for deg og interiøret ditt.

  Enten du vil fornye hjemmet ditt uten å investere for mye, eller du ønsker et nytt og pent pledd etter oppussingen, finner du enkelt det riktige pleddet i utvalget vårt. Vi har pledd for alle stiler og for enhver smak.

  Vi har sørget for at vi har pledd for enhver anledning – noen av pleddene våre passer for eksempel best i sofaen, mens andre passer bedre i hagen. Andre pledd er tykke nok til å brukes som sengetepper, og vi har også pledd som ser fine ut på barnerommet.

  Sats på høy kvalitet

  Alle pleddene våre holder en høy kvalitet. Vi har flere forskjellige varianter i forskjellige materialer. Det viktigste når du kjøper et pledd, er å satse på kvalitet i stedet for kvantitet. Dette får du hos oss enten du velger et av våre ull- eller bomullspledd, eller et pledd i andre materialer.

  Det kan være lurt å investere litt mer penger i pleddet, slik at det garantert holder seg pent selv etter vask og daglig bruk. Dette gjelder selvfølgelig også for andre interiørelementer i hjemmet ditt, som for eksempel putetrekk, rammer og lignende.

  Pleddene våre er utrolig prisgunstige ettersom vi har valgt ut varianter som er både rimelige og som holder en god kvalitet. Vi synes ikke du skal måtte velge mellom det ene eller det andre, så vi tilbyr et utvalg som oppfyller alle kravene dine både når det gjelder pris og kvalitet.

  Vasking av pledd

  Når det gjelder vasking av pledd, er det materialet på pleddet som avgjør hvordan du bør vaske det. Det beste er alltid å vaske pleddet på 30 grader, men hvis materialet tillater vask på høyere temperaturer, kan du selvfølgelig gjøre det. Jo lavere temperaturer du vasker det i, desto bedre vil pleddet holde seg.

  Det generelle tipset vårt er å vaske pleddet ditt så sjeldent som mulig, slik at det holder seg fint lenger. I stedet for å vaske pleddet ditt i vaskemaskinen kan du heller riste det og lufte det utendørs. Dette fungerer også godt for deg som bor i leilighet ettersom du kan lufte det på balkongen.

  Våg å bruke farger og mønstre

  Med pledd og andre mindre interiørdetaljer kan man våge å bruke mer farger og mønstre. Hvis du vanligvis satser på et stilrent interiør med lyse farger, kan det være morsomt å velge et pledd som skiller seg litt ut fra resten av interiøret.

  Pleddene våre er tilgjengelige i flere forskjellige flotte farger og kan brukes som en fargeklatt som skaper en litt mer livlig atmosfære i rommet. Det fine med interiørdetaljer som pledd, er at man får både estetikk og funksjon i ett og samme produkt.

  Du kan bruke et pledd til å sette ditt eget personlige preg på interiøret uten at det blir for mye.

  Hvilket materiale skal jeg velge?

  Det er veldig individuelt hvilket materiale man foretrekker på et pledd. Noen er mer sensitive enn andre, og dette vil også påvirke valg av materialet. Enkelte kan bruke ullpledd uten problemer, mens andre synes det er ubehagelig.

  Et ullpledd er imidlertid alltid et godt valg når det kommer til estetikken i rommet. De ser ofte mer luksuriøse ut enn pledd i bomull og andre materialer. Hvis du har sensitiv hud og ønsker et pledd i bomull, er det bare å velge et av våre flotte bomullspledd.

  Stort eller lite pledd?

  De fleste synes at det er koseligst med et stort pledd, men det ser veldig stilig ut hvis du blander mange pledd i forskjellige størrelser. Du kan bruke store pledd for å varme deg, mens mindre pledd fungerer utmerket som en fargeklatt i sofaen, sengen eller på andre steder hvor du vil plassere pleddet. Ikke glem å supplere med våre flotte putetrekk som også er tilgjengelig i mange flotte farger.