Putetrekk

Med stilige putetrekk kan du raskt og enkelt fornye hjemmet! Ulike materialer, mønstre og strukturer gir både ensfargede og flerfargede putetrekk mer liv. Bland putetrekk med ulike harmonerende farger. Eller velg putetrekk i samme tone og lag dynamikk ved hjelp av ulike strukturer. Velkommen til vårt herlige utvalg av vakre stilige trekk til puter!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Putetrekk

  Putetrekk er en fantastisk måte å fornye interiøret ditt på. Du kan mikse og matche dem akkurat som du vil, i tillegg til at det er en billig interiørdetalj. Vi har satset på et moderne nordisk design der vi tilbyr et stort utvalg av strukturer, farger og mønstre.

  Det beste med putetrekk i interiøret er at man kan bytte dem ut i henhold til sesongen uten at det blir en altfor stor utgift. Mange velger tykkere og mer solide putetrekk på den kaldere tiden av året, men går for tynnere varianter om sommeren og våren.

  Vi har putetrekk for enhver smak. For oss er det viktig å tilby et bredt utvalg slik at alle finner et putetrekk som passer for akkurat deres interiørstil. Velg et stilig putetrekk i offwhite eller med blomstermønster, eller hvorfor ikke et med en spennende struktur? Kanskje har du også lyst til å blande sammen mange forskjellige putetrekk? Det er helt opp til deg!

  Miks og match

  Det finnes mange forskjellige interiørdetaljer som ikke koster så mye, men som likevel utgjør en stor forskjell i rommet hvor de plasseres. Putetrekk er en slik interiørdetalj, og det er veldig morsomt å kunne fornye hjemmet sitt på denne måten.

  Du kan enten supplere samlingen med noen nye putetrekk, eller kanskje bytte ut alle putetrekkene dine på en gang. Det blir et pent og morsomt resultat uansett hva du gjør. Jo flere putetrekk du bytter ut, desto mer spennende blir resultatet!

  Akkurat som med en bildevegg er det morsomt å mikse og matche putetrekkene dine. Hvis du vil at de skal matche med hverandre, kan du kjøpe putetrekk i forskjellige mønstre og farger som ser flotte ut sammen.

  Hvis du foretrekker å blande litt av hvert for å skape et mer dynamisk resultat, kan du gå litt utenfor boksen og blande putetrekkene slik at de ikke matcher med hverandre.

  Piff opp hjemmet ditt raskt og billig

  Alle som liker interiørdesign synes det er morsomt å bytte ut og endre ting i hjemmet sitt. Prisen er avhengig av hvor store forandringer man ønsker å gjøre. Det er ikke alltid man ønsker å bruke mye penger på forandringer i hjemmet, og da kan putetrekk og andre små interiørdetaljer være den perfekte løsningen.

  Ved å bytte ut putetrekkene dine, piffer du opp hjemmet ditt på en rask og billig måte. Hvis du vil satse på en helt ny stil med nye farger og mønstre, blir også resultatet mer fremtredende.

  I stedet for å kjøpe en ny sofa eller seng, kan du heller kjøpe noen nye putetrekk. På denne måten blir sofaen eller sengen som ny uten at det koster for mye.

  Koselig i sofaen og sengen

  Pynteputer er koselige innslag både i sofaen og i sengen. Hvis du trenger nye putetrekk i flere rom samtidig, blir det ekstra gøy å kunne friske opp med noe nytt for en billig penge.

  Hvis du bytter ut putetrekkene i bare sofaen eller sengen, blir resultatet mindre fremtredende. Hvis du imidlertid bytter ut putetrekkene i alle rommene samtidig, føles det plutselig som om hjemmet ditt er blitt nyrenovert.

  Gode materialvalg

  Vi er nøye med å tilby putetrekk som er laget av gode materialer. Det skal jo være komfortabelt å bruke putene, og derfor er det viktig at man gjør gode materialvalg.

  Hvis du vil kombinere komfortable putetrekk med stilige, mindre komfortable putetrekk, kan du selvfølgelig gjøre det. Da kan du plassere de komfortable putetrekkene inntil kroppen, mens de mindre komfortable putetrekkene kan fungere som en ryggstøtte.

  Forskjellige former

  Å velge puter og putetrekk i forskjellige former kan være en smart idé ettersom interiøret da ser mer levende ut. Hvis man bare har én type pynteputer, kan putene lett forsvinne i mengden, mens forskjellige puter gjør at hver pute og hvert putetrekk virkelig skiller seg ut.

  Vårt tips er å kjøpe flere forskjellige putetrekk her hos oss. Enten du kjøper dem i farger som du allerede har i hjemmet ditt, eller du vil bevege deg utenfor din egen komfortsone. Kanskje det er på tide å prøve noe mer fargerikt, eller kanskje velge noe litt mer dempet? Det er helt opp til deg!

  Kvalitet fremfor kvantitet

  Selv om vi synes det er finere med mange puter i stedet for noen få, synes vi også det er viktigere å satse på kvalitet fremfor kvantitet.

  Her hos oss tilbyr vi bare putetrekk av høy kvalitet. Uansett hvilke du velger, får du putetrekk som holder seg godt i vask, som er myke og behagelige, og som ikke slites ut for raskt.

  Hvis du ønsker den luksuriøse hotellfølelsen, vil du elske utvalget vårt. Putetrekkene våre scorer høyt både når det gjelder estetikk, farge og form. Ikke glem å supplere med våre flotte matchende pledd som er tilgjengelige i mange flotte farger.