Gulvtepper

Alle vet hvor stor forskjell et teppe kan gjøre i et rom. Tepper gjør hjemmet mykere og lager en innbydende og koselig følelse. Leter du etter et lite eller stort teppe, et rektangulært eller rundt teppe? Kanskje du vil ha et stilig ensfarget teppe eller et teppe med vakkert mønster? Vi har noe for enhver smak - velkommen til vårt utvalg av stilige tepper!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Tepper - skape den rette dynamikken i rommet

  At et teppe gjør mye for helhetsinntrykket av et rom, er ikke noe nytt. Tepper understreker både farge og stil i rommet, så med riktig valg av teppe får du alt du trenger for en kul stil. Teppene våre er i et friskt skandinavisk design, noe som gjør det enkelt å finne det rette teppet for hjemmet. Enten du leter etter en i matt farge, en som er litt mer fargerik, finner du den i vårt sortiment. Fargen på teppet er viktig ettersom det fanger øyet. Hvis du ikke er helt komfortabel med innredningen i et av rommene dine, kan det være så enkelt som å trenge et teppeskifte!

  Kvalitet over kvantitet

  Selvfølgelig er det morsomt å shoppe rundt blant billige tepper innimellom, men det er ofte klokere å velge et teppe som leverer kvalitetsmessig fremfor kvantitet. Et godt og fint teppe varer lenge, og selv om du ønsker å endre stil og teppe i et rom, kan du lagre et teppe av høy kvalitet til en senere anledning. Hvis du velger et teppe med omhu, er det også slik at du kan flytte det rundt i forskjellige rom hjemme. Dette gjelder for eksempel jutetepper så vel som fargerike tepper i ull eller andre materialer.

  Trendy tepper som forgyller

  Det er delte meninger om hva som forgyller et rom, men de fleste er enige om at det riktige teppet kan gjøre mye for et roms følelse og stil. Å kjøpe et moderne og trendy teppe betyr at rommet umiddelbart får et deilig preg, så det er verdt mye når du føler at du finner akkurat det rette. Noen trender er mer holdbare enn andre, og dette kan gjelde både farger og mønstre og andre ting. Når du er ute til rett tid med et trendy teppe, kan det med andre ord være inne og "riktig" i mer eller mindre lang tid. Noen trender varer overraskende lenge mens andre i stedet forsvinner overraskende raskt. Hvis du er heldig, er det slik at trenden på tepper du liker godt varer en stund, slik at du kan ha favoritt teppet ditt lenge!

  Rund eller kantet stil?

  Hvilken stil passer ditt hjem? Er du en person som liker når det er myke og runde former i hjemmet ditt, eller foretrekker du det når det er mer kantet? Det er veldig forskjellig hvilken stil du er sulten på, men de fleste blander vanligvis slik at de har både rektangulære og runde tepper hjemme. Det er selvfølgelig opp til alle å bestemme, men husk at hvis du ikke virkelig får stilen hjemme, kan det være at du har valgt feil form på teppet ditt.

  Lunne tepper øker kosefaktoren

  Hvis du er ute etter et koselig interiør som føles innbydende og mykt, er myke tepper et godt valg. Med myke tepper ser det ikke bare bra ut i rommet, det gjør det også ekstra koselig å ha føttene på teppet. Det er perfekt med denne typen tepper på soverommet eller i stua, da det er steder hvor du slapper av. Selv om du har en ren og "stram" interiørstil med skandinavisk preg, kan et mykt og luftig teppe fortsatt passe. Det trenger ikke å være akkurat det samme preget på hele interiøret for at det skal være fint, men det er fint å blande litt.

  La teppet legge til karakter i rommet

  En så liten ting som et teppe kan markere et rom uten å ta for mye oppmerksomhet. Dette betyr at tepper er en perfekt interiørdetalj da de setter stilen og gir rommet en spesiell atmosfære og holdning. Enten du vil ha et kinkete og kult teppe, eller om du investerer i en mer dempet stil, vil du føle intensjonen med valg av teppe, hvis du lar det finne sted.

  Endre følelsen med et nytt teppe

  Et teppe kan raskt fornyes hjemme. Dette gjelder både i mindre rom som bad som for større stuer, soverom og kjøkken. Hall -tepper er også en interiørdetalj som det er viktig å ta hensyn til. Det handler ikke bare om å kjøpe et teppe og tro at det blir et godt resultat. Du må tenke på både farge og form før du bestemmer deg. Hvis du har et lengre rom, kan det være fint med et langt teppe mens et mindre rom kan være fint med et mindre rundt teppe. Ofte skaper et rundt teppe en litt mykere stil, så det kan passe på for eksempel baby- og / eller barnerom.

  dekorasjoner!

  Hvilke servietter skal jeg velge?

  Å bruke serviettringer og servietter i bomull, lin eller lignende er ikke bare klimasmart sammenlignet med servietter i papir, det er mye hyggeligere også! Vi har forskjellige servietter å velge mellom, slik at du kan finne riktig farge og / eller mønster for deg. Enten det er klassisk hvitt eller om du vil investere i farger, finner du gode varianter hos oss.