• Trendy bildehylle i hvit, lengde: 80 cm
  • Stilren svensk design fran KAILA
  • Forborede hull - skrue og plugg inkludert!

KAILA Bildehylle Hvit 80 cm

  • Trendy bildehylle i hvit, lengde: 80 cm
  • Stilren svensk design fran KAILA
  • Forborede hull - skrue og plugg inkludert!
299 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
10 cm
Farge
Hvit
Lengde
80 cm
Materiale
Tre
Treslag
MDF

Med en praktisk bildehylle kan du enkelt og lekkert vise de Denne hyllen er laget i MDF og har en trendy hvitmalt men fin, halvblank overfalte. Listen har et stilrent design med rette, enkle linjer og en minimalistisk følelse. Selve hyllen har en liten utskjæring som dine rammer skal lene seg mot. Dette gjør at rammene får en perfekt vinkel når de lener seg mot veggen.

Denne svarte hyllen finnes i flere ulike lengder og denne varianten har en lengde på 80 cm. Bildehyllen har også ferdig borrede hull og med i pakken kommer det skruer og plugger – noe som gjør det enda litt enklere!

Denne trendy bildehyllen kommer fra KAILA, et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent svensk desgin og kvalitget. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes som minimalistisk, elegant og funksjonibilitet – men med en moderne twist. KAILA tibyr flotte innredningsdetaljer til rimlige priser til det moderne hjemmet.

KAILA er et nytt svensk merke med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet. Varenummer: 51044746

 

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse