• Bildehylle i bambus, lengde: 90 cm
  • Stilren svensk design fran KAILA
  • Forborede hull - skrue og plugg inkludert!

KAILA Tavelhylla Bambu 90 cm

299 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Dybde
10 cm
Farge
Tre
Lengde
90 cm
Materiale
Tre
Treslag
Bambus

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Med en bildehylle får du store muligheter til enkelt å variere din veggkunst! Det er en veldig praktisk innredningsdetalje som – foruten rammer – kan de også ha små ornamelnter, krydder krukker, små tilbehør – og mye, mye mer.

Denne bildehyllen er laget i vakker bambus og har et stilrent desgin med rette, enkle linjer. Bildehyllen kommer i flere ulike lengder og denne varianten har lengden 90 cm. Selve hyllen har en liten utskjæring som dine rammer skal lene seg mot. Dette gjør at rammene får en perfekt vinkel når de lener seg mot veggen. Bildehyllen har også ferdig borrede hull og med i pakken kommer det skruer og plugger – noe som gjør det enda litt enklere!

Ettersom bildebyllen er laget i et naturlig materiale som bambus, kan visse fargevariasjoner forekomme.

Denne trendy bildehyllen kommer fra KAILA, et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent svensk desgin og kvalitget. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes som minimalistisk, elegant og funksjonibilitet – men med en moderne twist. KAILA tibyr flotte innredningsdetaljer til rimlige priser til det moderne hjemmet.Varenummer: 51044773
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette