Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Brune rammer

En brun ramme skiller seg ikke så altfor mye ut, men smelter fint inn i de fleste innredningsstiler. Et motiv i varme toner passer godt mot brune farger.

Ta en titt rundt i sortimentet vårt. Vi har et bredt utvalg av brune rammer i forskjellige størrelser.

465 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 465 produkter

Brune fotorammer

Det finns enkelte farger som føles som om de passer 100 % når det kommer til rammer. Brun er en slik farge. Med en brun ramme, fotoramme eller bilderamme har du alt du trenger for at ethvert motiv skal føles perfekt innrammet. Det blir helt enkelt utrolig pent, så har du ikke prøvd det enda, er det bare å gjøre det nå!

En brun ramme gjør jobben sin!

Man vil selvfølgelig at rammer skal være vakre, men man vil ikke at de skal ta over inntrykket slik at motivet forsvinner. Med den brune rammen får man nettopp det – en vakker ramme som gjør jobben sin! En brun fotoramme eller bilderamme gjør det den skal for motivet, men uten at det blir for mye fokus på rammen. Slik får man en perfekt innramming!

Det er mye som skal stemme når man velger farge på rammer. Det er ikke alle motiver som passer i en brun ramme, men det finnes veldig mange motiver som gjør det. Hvis man har et motiv med mye farge, kan det være fint med en brun ramme, slik at det helt enkelt ikke blir for mye av det gode. Med et motiv i mer subtile farger er en brun ramme perfekt. Derfor er dette ofte et kanonbra fargevalg når det kommer til rammer.

Bildevegg med vakre rammer

Når man skal lage en bildevegg, er det viktig at man velger de rette rammene. Man kan tro at det kun er motivene som er viktige for å lage den perfekte veggen, men rammer er like viktige for et flott resultat.

Hvis du finner en brun ramme her hos oss, enten det er en brun fotoramme eller bilderamme, er det bare å kjøre på! Du trenger ikke alltid å tenke at alt må matche til minste detalj. Hvorfor ikke blande brune rammer med svarte, røde, grønne eller hvite rammer, ja hva du enn ønsker?! Det blir jo mye mer spennende med en slik vegg, siden det skjer så mye når man ser på den, ikke sant?

Velg ut de brune rammene du liker, og sørg deretter for å kjøpe bare disse rammene. I stedet for å gå ut fra at de skal matche, kan du ta utgangspunkt i å kjøpe bare det du liker, uansett hvordan det matcher resten av tingene som skal opp på veggen.