• Rundt speil med dyp ramme i matt, svart metall
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Industrielt og trendy utseende

KAILA Round Mirror - Edge Black 90 cm Ø

1871 ,- 3495 ,-
Du sparer 1624 ,- (-46%)

Velg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Dybde
4 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset
Transparent
Materiale
Metall
Type speil
Veggspeil
Vekt (Gram)
12900
Veggfeste
Ja

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

KAILA Round Mirror Edge Black er et rundt speil med en stilig og tynn metallramme i matt svart farge, noe som gir det et industrielt og trendy utseende. Rammen har – avhengig av størrelsen – en dybde på mellom 30–40 mm, noe som gjør at speilglasset stikker litt ut fra veggen og skaper en stilig 3D-effekt. Dybden på rammen gjør også at speilet føles solid samtidig som det opprettholder det minimalistiske utseendet. Et perfekt rundt speil som kan plasseres i hvilket som helst rom hvor du vil tilføre både funksjon og stilig svensk design!

Dette speilet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, hvorav denne varianten har en diameter på 90 cm. På baksiden av speilet er det to ferdigmonterte veggfester som sørger for enkel og stabil plassering på veggen din. Egnede skruer og plugger følger med.

Speilet kommer fra KAILA – et nytt svensk merke som fokuserer på stilrent design og kvalitet. Konseptet deres bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.Varenummer: 51044695
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette