• Unik bildekrok til alle vegger og rammer
  • Du slipper å borre – bare spikre
  • Rask og enkel montering
5.0 6

Bildekrok til alle vegger - Bold bildekrok 2-pk

49 ,-
(6 anmeldelser)
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Antall
2 stk.
Maksimal Vekt
5 kg per krok

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Om du vil slippe krongling og de uskøjnne hullene som med bildeopphenging med borr, skrue og plugg, kan en bildekrok være et godt alternativ! Spesielt når bildekroken er så lur som denne! Bold bildekrok er nemlig verdens første bildekrok som passer alle typer rammer og nesten alle typer vegger (ikke glass eller kakkel). Bildekroken er resultatet av innovativt svensk design, laget for enkel tilretteleggelse!

Med denne bildekroken kan det ikke være enklere og raskere å få opp bildene dine på veggen. Du trenger ingen avanserte verktøy, bare en vanlig hammer. Uansett om bildet ditt har vaier, fester eller skal henges rett på rammens kant, kan det henges opp ved hjelp av denne kroken. Kroken kan holde opp til 5 kilos tyngde, og hele 10 kg om du bruker to bildekroker til samme bilde.

De tynne stålspikerne er laget for å lett kunne slås inn i veggen, og for å ha minimal påvirkning på veggen, for den dagen du bestemmer deg at du vil flytte bildet.

Bold bildekrok er laget i fleksibel og motstandsdyktig termoplast som tåler høy belastning uten å sprekke. Målene på fremsiden av bildekrokens fremside gjør det også lettere å plassere den presist på veggen.

Om veggen din er for porøs og spikerne har vanskelig for å feste bildekroken, har den også et lurt ekstra monteringshull til skrue om du skulle trenge det.Varenummer: 51039963
0
0

Anmeldelser

Svein

Min anmeldelse av bildekrok til alle vegger er god.Krokene fungerte utmerket.

2021-08-21
Anna-Maria

Endelig en enkel måte å henge bilder på.

2020-07-28
Helena

Endelig en krok som holder det den lover, dvs. å klare, delvis og henges opp på betongvegg, delvis holde opp til 5 kg, dessuten lett å henge opp uten at piggene skades.

2020-11-17
Lillemor

Enkelt og lett, så glad jeg fant denne, fordi veggene er av den hardeste betong, som en vanlig borremaskin ikke klarer, må enten låne eller leie boremaskin. Så dette var veldig bra

2021-02-28
Lisa

2020-11-05
Lisa

2020-11-05

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette